Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE KONKURS za dodelu nagrade TURISTIČKI CVET

KONKURS za dodelu nagrade TURISTIČKI CVET

  • PDF

Turistička organizacija Srbije, 27. septembra 2018. godine, na Svetski dan turizma, raspisala je konkurs za dodelu najvišeg priznanja u turizmu Republike Srbije, nagradu Turistički cvet u kategorijama: Turistička organizacija; Turistička manifestacija; Receptivna turistička agencija; Ugostiteljski objekat za smeštaj / kategorija u dve podkategorije -  Ugostiteljski objekat tipa: hotel i Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj; Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Pravo predlaganja kandidata imaju privredni subjekti, državni organi i institucije i fizička lica.
Prijava sa obrazloženim predlozima dostavlja se na popunjenom obrascu koji je sastavni deo Pravilnika, zaključno sa 26. oktobrom 2018. godine.
Uz prijavu mora da se priloži pisano obrazloženje na maksimalno 1 kucanoj stranici i odgovarajući prilozi (fotografije, AV zapis u trajanju do 5 minuta, propagandni materijal i sl.).
Postupak kandidovanja i kriterijumi za dodelu nagrade, propisani su Pravilnikom o dodeli nagrade „Turistički cvet“, koji se nalazi na sajtu Turističke organizacije Srbije www.srbija.travel i sajtu o Turističkom cvetu www.turistickicvet.rs.
Predlozi mogu da se dostave elektronskom poštom na: office@serbia.travel; lično: na adresu Čika Ljubina 8, drugi sprat, Beograd; poštom: Turistička organizacija Srbije, 11000 Beograd, poštanski fah 90, sa naznakom „Turistički cvet“; faksom na broj 011 26 26 767.
„Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com