Mon09282020

Poslednja izmena:09:21:27 PM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE 51. LORIST VIDELO 30.000 LJUDI

51. LORIST VIDELO 30.000 LJUDI

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Međunarodni sajam lova i ribolova, Međunarodni sajam turizma, Sajam sporta i Sajam ekologije, odnosno, Međunarodne sajmove LORIST, jednu od najlepših i najatraktivnijih priredbi koje se na ovom prostoru organizuju, videlo je oko 30.000 posetilaca. Broj onih koji su bili na Novosadskom sajmu tokom proteklih pet dana, isti je kao prošle godine, iako su tada sajmovi trajali dan duže.

Predstavilo se oko 450 domaćih i stranih izlagača, održan je niz poslovnih susreta i B2B sastanaka, prezentacija i promocija, realizovan je „Hosted Buyer program“ - susreti turoperatora i izlagača, predstavljena je objedinjena ponuda nacionalnih parkova Srbije, izložbe i još na desetine pratećih sadržaja. Učesnici su došli iz 20 zemalja: Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Danske, Grčke, Indije, Izraela, Mađarske, Maldiva, Nemačke, Norveške, Portugalije, Rusije, Rumunije, Srbije, Slovenije, Španije, Turske, Hrvatske.
Posetioci su na jednom mestu mogli da vide celokupnu ponudu iz svih oblasti, ali i da se aktivno uključe u neku od sportskih disciplina koje su promovisane na Sajmu sporta.
Za posetioce sa kupljenim ulaznicama organizovana je i Poklon igra, a uručeno je čak 53 vredna poklona koje je obezbedilo 15 izlagača.
Generalni sponzor Međunarodnih sajmova „Lorist“ je „Generali osiguranje Srbija“. Sajam su podržali Grad Novi Sad, Gradska uprava za zaštitu životne sredine, Gradska uprava za sport i omladinu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar