Sun07142024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back HRANA I PIĆE HRANA Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda u Bačkom Monoštoru

Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda u Bačkom Monoštoru

  • PDF

Bački Monoštor vas poziva na sedmi po redu Sajam torti, kolača i poljoprivrednih proizvoda, koji će biti održan u subotu, 27. oktobra, sa početkom u 15h, u Domu kulture. Posetioci sajma imaće prilike da probaju najbolje domaće torte na čelu sa čuvenom doboš tortom, kolače, pekmeze, a naći će se tu i kulen od divljači, ribe, domaća slanina, najbolja mlevena paprika i još mnogo toga!

Osnovni cilj organizatora manifestacije, UG "Podunav" i Mesne zajednice Bački Monoštor, uz podršku Grada Sombora, je predstavljanje domaćih proizvoda, stvaralaštva žena, njihovih udruženja i poljoprivrednih gazdinstava, sa ciljem promocije domaće radinosti, unapređenja rodne ravnopravnosti i turističke promocije Bačkog Monoštora.
Tokom sajma, u 17h biće organizovana radionica - predavanje za žene, sa ciljem upoznavanja sa mogućnostima gajenja lavande, u sklopu IPA CBC projekta "Podsticanje socijalnog preduzetništva kod žena u ruralnim oblastima", u saradnji sa Centrom za proizvodnju znanja i veština,  Novi Sad.
Budući da je Monoštor "Selo na 7 Dunava", okruženo vodom i šumama UNESCO Rezervata Biosfere "Bačko Podunavlje", koje živi u harmoniji sa prirodom, u saradnji sa JP Vojvodinašume, pre početka sajma, za goste Monoštora, organizovana je i promo šetnja Rezervatom, šetnom stazom Štrbac. Tura kreće u 11h, sa ulaza na stazu.
Vidimo se na najslađem sajmu!
Informacije i prijave: putem telefona 065 807 5040 ili e-mail adrese: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Zdenka Mitić,
UG Podunav, Bački Monoštor

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com