Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE KOFER SLOVA ZA NAJBOLJE PUBLIKACIJE NA 14. FESTIVALU U KRUŠEVCU

KOFER SLOVA ZA NAJBOLJE PUBLIKACIJE NA 14. FESTIVALU U KRUŠEVCU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

Jedinstvena manifestacija u Srbiji koju Turistička organizacija grada Kruševca organizuje već 14 godina, okupila je preko 40 turističkih organizacija iz zemlje i regiona. Za najbolje u 9 kategorija pripremljen je zlatni “Kofer slova”, a nagrade su uručivale direktor Turističke organizacije grada Kruševca, Suzana Milosavljević, i gradonačelnik Grada Kruševca, Jasmina Palurović, koja je svečano otvorila ovogodišnji Festival.

Utiske o turističkim publikacijama je, na otvaranju Festivala, prenela je predsednica žirija, novinarka Gorana Mladenović.
Turistička organizacija Brus dobila je prvu nagradu za jednolisnu turističku publikaciju, najbolja višelisna publikacija do 50 stranica je delo TO Požarevac, a sa više od 50 stranica TO Vršac. Za dopunski promotivni materiijal: kese, blokove, bedževe, nagrađena je TO Loznica koja je bila najbolja i u kategoriji turističkih mapa. U Kragujevac je otišla nagrada za audio - video publikaciju, najorginlaniju publikaciju uradili su turistički poslenici iz Guče, a najbolji web sajt njihove kolege iz Niša.
Manifestacija je okupila oko 150 turističkih radnika iz zemlje koji su obišli kruševačke znamenitosti, te učestvovali u radionici „Brendiranje turističke destinacije kroz publikacije“. Drugog dana festivala, prisutni turistički poslenici prisustvovali su promociji moto trka u Globaru, mestu kome je ranije održan Evropski šampionat, što je veoma značajna sportska manifestacija za grad.

Dragana Kostić,
TO grada Kruševca

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com