Tue07162024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM HOTELI XV Forum hotelijera od 23. do 25. novembra na Zlatiboru

XV Forum hotelijera od 23. do 25. novembra na Zlatiboru

  • PDF

Jubilarni, XV Forum hotelijera sa regionalnim učešćem, koji uključuje i dodelu godišnjih priznanja „Ambasadori dobre usluge“, održaće se od 23. do 25. novembra 2018. u„Grand Hotelu Tornik“na Zlatiboru, u organizaciji časopisa „Turistički Svet“, a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum.

Kako snove pretvoriti u realnost, zašto je to putovanje često na granici nemoguće misije, kakva je logistika zaista neophodna da bi se kreirala održiva budućnost, koje su vidljive, a koje nevidljive rupe na putu do njene realizacije i kako ih izbeći... samo su neka od dragocenih iskustava i dilema koje će sa učesnicima XV Foruma podeliti ugledni investitori ali i hotelijeri iz regiona, konsultanti, predstavnici akademske elite, resornih ministarstava, profesionalnih udruženja iz Srbije i regiona... a sve u okviru teme ovogodišnjeg foruma: „Na putu od vizije do realizacije“.
- Učesnici će imati privilegiju da slušaju uživo kreatore budućnosti - vizionare i lidere hotelske industrije, koji će sa njima podeliti svoje znanje, iskustvo, svoju viziju budućnosti jedne od najprosperitetnijih i najbrže rastućih industrija u svetu.
Biće to, takođe, izuzetna prilika za uzbudljiv susret sa najuspešnijima i u pratećoj privredi i institucijama, razmenu mišljenja s nosiocima razvoja, umrežavanje, nove poslovne kontakte - susret sa onima koji su odavno razumeli da je znanje i pravovremena informacija jedino blago koje se deljenjem uvećava - poručila jeLjiljana Rebronja, direktorica Foruma hotelijera.
U okviru Foruma, na svečanoj ceremoniji, pripadnicima hotelske industrije i njihovim partnerima po 13. put biće dodeljena i elitna priznanja „Ambasadori dobre usluge“ - svojevrsni „Oskar“ hotelske industrije Srbije i regiona.
Prijave na Forum hotelijera i dodatne informacije na sajtu: www.forumhotelijera.com
Video najavu XV Foruma možete preuzeti ovde: https://www.youtube.com/watch?v=9TR4ypT6bFk

 

Redakcija časopisa "Turistički Svet"

www.turistickisvet.com

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com