Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI Vila Pina - ime koje se poštuje

Vila Pina - ime koje se poštuje

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

Ime Pina (lat. pineis), odnosno šišarka, ponela je vila na Zlatiboru, situirana u po mnogima u najlepšem delu ovog turističkog centra, u naselju Prve partizanske bolnice, i u društvu nekolicine objekata iz vremena ekspanzije razvoja turizma iz prve polovine prošlog veka. U nju su svoje ideje i kapital uložila dva mlada čoveka, koja su je, ne narušavajući njen autentični eksterijer, obnovili i osvežili prirodnim materijalima, luksuzno opremili i pre jedanaest godina primili u nju prve goste. Vila je tada bila jedna od prvih sa apartmanskim vidom izdavanja smeštaja na Zlatiboru.

Vila Pina raspolaže sa 14 prostranih apartmana, osobenog luksuza. Poslovna politika zasnovana na tri osnovna postulata savremenih pružalaca smeštajnih i drugih usluga, ljubaznost osoblja, besprekorna čistoća i brza interent konekcija, dovodi u Vila Pinu goste različitih generacija i profila. Porodice sa malom decom su ipak njeni najčešći gosti. Uz komfor i udobnost apartmana, posebne atmosfere, Vila Pina nudi dodatne sadržaje kao što su Caffe bar Pina, koji se sastoji iz unutrašnjeg zastakljenog prostora i terase na otvorenom, pogodnim za čitanje novina i jutarnju kafu roditelja i bezbrižnu igru njihove dece u dvorištu, okruženom borovima u igračkaonici na otvorenom. Da bi ponudili dodatnu vrednost gostima, a u skladu sa trendom, Vila Pina poseduje mini wellness, zamišljen kao intiman kutak, gde gosti mogu da rezervišu dva-tri sata opuštajući se i uživajući u đakuzi kadi i sauni, po želji i masaži.
Potvrda ugodnosti Vile Pina jesu njeni stalni gosti. Neki od njih dolaze i svih 11 godina pod izgovorom da upravo ovde osećaju posebnu „zlatiborsku“ udobnost.
- Koja se polako gubi ustupajući prostor nekim novim idejama razvoja ove turističke destinacije - dodaje gospođa Ana Veljović, menadžer objekta, od starta uključena u izgrađivanje njegovog imidža. Po njenim rečima, nekada je Vilu Pina krasila njena okolina i pogled na sve četiri strane. Danas je on sa jedne strane narušen izgradnjom višespratnica, ali s druge strane oplemenjen novim sadržajem, baby ski stazom avantura parka u čijoj se neposrednoj blizini Vila Pina nalazi, što joj uz školu skijanja koju vodi iskusan tim instruktora, i ski liftom daje neku dodatnu vrednost. Ušuškana u borovoj šumi, izdvojena od centra, a opet na samo par minuta hoda od jezera, isto tako od čuvene Zlatiborske pijace, Vila Pina je mesto gde još uvek možete videti veverice.
- Ono što stalnim gostima obećavamo je da se nećemo povesti za svim novotarijama. Pošto smo bili avangardni na samom početku, našom ponudom pariramo novoizgrađenim apartmanima, a opet nosimo duh tradicionalnog Zlatibora, onog kojeg se mnogi sa nostalgijom sećaju. Gosti nam stalno ponavljaju da vole stil naših apartmana navodeći higijenu kao najveću preporuku, što se može videti i na booking kanalima gde dobijamo najviše ocene, ali i nagrada „Zlatni Bor” za najboljeg izdavaoca ležaja na Zlatiboru - kaže gospođa Veljović.
Iz godine u godinu Zlatibor ima se više gostiju i to stranaca.
- Odgovorno tvrdim da je Zlatibor broj jedan turistička desinacija u Srbiji. Što se tiče ponude hotela, apartmana, različitosti, pogotovo poslednjih godina sa izgradnjom zabavnih parkova. Zlatibor je na visokom nivou, kada je turistička ponuda u pitanju. Zlatibor već dugo godina ima goste tokom cele godine. Letnja sezona je oplemenjena izgradnjom bazena, izetima po okolini, zimska sportovima na snegu, međusezona kongresnim turizmom, pripremema sportista, rekreativnom nastavom, što obezbeđuje prisustvo turista tokom cele godine. Posebno je porastao broj turista iz Kine, koji uglavnom Zlatibor koriste kao bazu za obilazak Mokre Gore i Drvengrada. Zlatiborom su posebno oduševljeni zbog njegovog jedinstvenog izgleda - zaključila je gospođa Ana Veljović.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com