Wed01202021

Poslednja izmena:11:46:36 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Južni vetar u Areni Cineplex

Južni vetar u Areni Cineplex

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Novosadska prermijera filma „Južni vetar“  biće održana u Areni Cineplex u četvrtak, 25. oktobra, u 20 časova. Deo autorske i glumačke ekipe filma proći će crvenim tepihom i pokloniti se novosadskoj publici nakon premijerne projekcije, kao i nakon naknadno organizovanih projekcija u terminima u 20:15h i 20:30h. Novinarska projekcija biće održana istog dana, 25.10. u 17:30h.

Film, koji je sa velikim uspehom prikazan na više domaćih festivala, gde je osvojio nagrade ali i simpatije publike, predstaviće 25. oktobra u Areni imponzatnu glumačku, kao i autorsku ekipu koja je radila na ovom ostvarenju.
U glavnim ulogama “opasnih” momaka našli su se: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, a tu su i Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.
Reditelj Miloš Avramović koji je ujedno i scenarista sa Petrom Mihajlovićem, pred publiku donosi uzbudljiv akcioni triler sa pričom o dobrom kriminalcu koga jedan pogrešan potez uvlači u krvavu intrigu zbog koje može da izgubi sve.
Priča koja prikazuje Beograd devedesetih sagledana kroz prizmu loših momaka sa gradskog asfalta inspirisana je, prema rečima autora, autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje.
Trejler filma možete pogledati putem sledećeg linka: https://www.youtube.com/watch?v=VD6d7_xEAq4.

Jelena galetin žakić, PR

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar