Tue06182024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Još jedna uspešna sezona u kampu na Zlatiboru

Još jedna uspešna sezona u kampu na Zlatiboru

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Kamp na Zlatiboru je i ove turističke sezone izuzetno uspešno poslovao i zabeležio je preko 50 odsto više posetilaca, u odnosu na prethodnu godinu.
Ovogodišnju turističku sezonu, koja je trajala od aprila do kraja oktobra kamp je završio izuzetno uspešno. Individualnih gostiju najviše je bilo iz Holandije i Slovenije, a zatim slede gosti iz Češke, Poljske, Nemačke i Austrije. Organizovane grupe koje već tradicionalno borave u zlatiborskom kampu obeležili su i ovu sezonu.

Na kampu je kao i prethodnih godina organizovano i nekoliko manifestacija poput „Bubijade“, „Čiker maratona“ što je takođe doprinelo povećanju broja gostiju.
U toku predstojećih zimskih meseci Turistička organizacija Zlatibor sprovešće niz promotivnih aktivnosti u zemlji i inostranstvu, a kao i prethodnih godina akcenat će biti stavljen na promovisanje kampa na specijalizovanim sajmovima u Austriji, Nemačkoj i Holandiji.
Da podsetimo, kamp na Zlatiboru nalazi u blizini hotela „Zelenkada“, nedaleko od turističkog centra i kategorisan je sa tri zvezdice. Prostire se na 1,5 hektar i ima 60 kamp jedinica, a opremnjen je svim neophodnim uslovima za ugodan boravak, priključcima za struju i vodu, zajedničkom prostorijom, kuhinjom i trpezarijom, letnjikovcem sa roštiljom, dobrom wifi interent konekcijom.

TO Zlatibor

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com