Wed01202021

Poslednja izmena:11:46:36 AM

Back HRANA I PIĆE VINO VOJVOĐANSKI VINARI GOSTUJU U PETAK U BEOGRADU

VOJVOĐANSKI VINARI GOSTUJU U PETAK U BEOGRADU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Drugi Salon vina Vojvodine biće održan u petak u Savamali.
Odabrani vinari iz Vojvodine predstaviće beogradskoj publici svoja vina na drugom Salonu vina Vojvodine, koji se, uz bogat program, održava u petak, 16. novembra, u savamalskom prostoru Share Square, na adresi Koče Popovića 4. Manifestacija pod pokroviteljstvom pokrajinskog Sekretarijata za privredu otvara vrata za posetioce od 17 časova. U sovinjonima, šardoneima, grašcima, portugizerima i moćnim crvenim vinima moći će da se uživa do 21h, nakon čega počinje velika vinska žurka.

Gosti će moći da probaju favorite iz aktuelnih berbi, a nekoliko vinarija priprema i premijere svojih novih vina. Tokom salona biće održane i dve radionice, na kojima će somelijer Vuk Vuletić i vinski kritičar Igor Luković govoriti o belim i crvenim vinima sa Fruške gore. Takođe, šef Slobodan Radeta iz škole kuvanja Il Primo na licu mesta će demonstrirati pripremu jela za uparivanje sa pet osnovnih stilova vojvođanskih vina.
Tokom manifestacije biće predstavljen i novi sajt i aplikacija Udruženja vinara i vinogradara Fruške gore.
Na Salonu vina Vojvodine nastupiće vinarije Belo Brdo, Chichateau, Danguba, Deurić, Dulka, Dumo, Fruškogorski vinogradi, KM vinarija, Krstašica, Mačkov podrum, Manufaktura Spasić, Milanović, MK Kosović, Mrđanin, Patkov vinograd, Podrum Erdevik, Soul wine, Šijački, Trivanović, Vinarija Đorđe, Vinarija Kiš, Vinarija Kovačević, Vinarium, Vista Hills, Zvonko Bogdan i 45. paralela.
Ulaznice za Salon vina Vojvodine moći će da se kupe na ulazu po ceni od 1.000 dinara, a mesta na radionicama rezervišu se putem mejla Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar