Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI XV Forum hotelijera i dodela priznanja Ambasadori dobre usluge za vikend na Zlatiboru

XV Forum hotelijera i dodela priznanja Ambasadori dobre usluge za vikend na Zlatiboru

  • PDF

Jedan od najvećih i najstarijih godišnjih skupova hotelijera u Srbiji, XV Forum hotelijera, koji već 15 godina inspiriše na akciju, postavlja pitanja i donosi rešenja, povezuje, motiviše, otkriva novine u industriji, hrabro ide u susret izazovima svetske turističke scene, biće održan u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, od 23. do 25. novembra. Najava organizatora je da će ovogodišnji regionalni događaj svojim temama i konceptom sasvim prevazići sve dosadašnje izuzetno uspešne forume.

Jer, ovoga puta  učesnici Foruma će imati priliku da se suoče sa titanima hotelskog biznisa, sa onima koji ne samo da umeju da sanjaju, već svoje snove i realizuju, spremni da rizikuju, da sopstvenim novcem grade i zemaljske i nebeske puteve, da padaju i da se dižu, uvek jači, bolji, spremniji, ali vođeni svojom vizijom drugima najčešće sve manje razumljivi i definitivno - sve  usamljeniji.
Kako se snovi pretvaraju u realnost, zašto je to putovanje često na granici nemoguće misije, kakva je logistika zaista neophodna da bi se kreirala održiva budućnost, koje su vidljive, a koje nevidljive rupe na putu do njene realizacija i kako ih izbeći, šta je to što svakoga čeka na vrhu brda, a šta iza njega... samo su neka od dragocenih iskustava i dilema koje će sa učesnicima XV Foruma podeliti ugledni investitori, ali i hotelijeri iz regiona, konsultanti, predstavnici akademske elite, resornih ministarstva, profesionalnih udruženja iz Srbije i regiona, a sve u okviru teme pod nazivom: „Na putu od vizijr do realizacije“.
- Imaćemo privilegiju da slušamo uživo kreatore budućnosti - vizionare i lidere hotelske industrije, koji će sa nama podeliti svoje znanje, iskustvo, svoju viziju budućnosti najprosperitetnije i najbrže rastuće industrije u svetu. Biće to, takođe, izuzetna prilika za uzbudljiv susret sa najuspešnijima i u pratećoj privredi i institucijama, razmenu mišljenja sa nosiocima razvoja, umrežavanje, nove poslovne kontakte - susret sa onima koji su odavno razumeli da je znanje i pravovremena informacija - jedino blago koje se deljenjem uvećava - najavila je Ljiljana Rebronja, direktorica i glavna i odgvorna urednica lista Turistički svet - www.turistickisvet.com.
U okviru Foruma, na svečanoj ceremoniji, biće dodeljena i godišnja elitna priznanja pripadnicima hotelske industrije “Ambasadori dobre usluge”. Ovo unikatno priznanje na našim prostorima, svojevrsni hotelijerski Oskar, biće dodeljen najuspešnijim hotelijerima i njihovim partnerima po 13. put!
- Družeći se dva dana sa sebi sličnim ljudima, osetićete sasvim sigurno snažnu energiju vizionara i lidera, ono posebno uzbuđenje koje donosi andrenalin uspeha, kojim ćete, ako niste, na XV Forumu biti doživotno “inficirani”. I još nešto: ovog puta ćete imati priliku da uživate u jednom od najnovijih i trenutno najatraktivnijih hotela u Srbiji, u društvu sebi sličnih - u društvu najboljih, bilo da su vaši poslovni partneri ili prijatelji, svesni privilegije da na ovaj ili onaj način pripadate velikoj i moćnoj hotelskoj industriji, industriji Ambasadora Dobre Usluge - zaključila je gospođa Ljiljana Rebronja, direktorica XV Foruma Hotelijera.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com