Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE KONGRESNOM CENTRU NOVOSADSKOG SAJMA JOŠ JEDNO PRIZNANJE

KONGRESNOM CENTRU NOVOSADSKOG SAJMA JOŠ JEDNO PRIZNANJE

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

Sa izuzetnim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je Kongresni centar „Master“ dobio priznanje Privredne komore Srbije povodom obeležavanja deset godina uspešne realizacije projekta Evropska mreža preduzetništva (EEN), kao jedan od najznačajnijih partnera koji su učestvovali u sprovođenju projekta u Srbiji.

Novosadski sajam je prepoznao značaj saradnje sa EEN-om i uvideo mogućnost da pruži dodatnu uslugu izlagačima i posetiocima, te od 2013. godine na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu organizuje B2B susrete. Na tim sastancima se predstavnici naših firmi sreću sa onima koji posluju u inostranstvu i ostvaruju saradnju kroz plasman proizvoda i usluga van granica naše zemlje.  Po istom modelu poslovni susreti se priređuju i na Sajmu turizma koji se u Novom Sadu održava svake jeseni.
Ovo je drugo priznanje koje je Kongresni centar dobio u proteklih nedelju dana. Prethodno, SEEbtm Award u kategoriji Best Congress Venue, pripalo mu je kao najboljem kongresnom centru u Jugoistočnoj Evropi. Nagradu su dodelili portal Kongresniturizam i SEEbtm magazin. Na taj način uspeh u poslovanju i visok kvalitet usluga Kongresnog centra „Master“ potvrdili su vodeći pojedinci, kompanije i organizacije iz struke.
Hvala svima na podršci i saradnji.
Do susreta na Novosadskom sajmu, srdačno Vas pozdravljamo.

Mirjana Marić, PR
Novosadski sajam

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com