Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TURISTIČKA KONFERENCIJA ZAPADNA SRBIJA

TURISTIČKA KONFERENCIJA ZAPADNA SRBIJA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

Pozivamo vas da učestvujete na drugoj Turističkoj konferenciji Zapadna Srbija koja će se ove godine održati u hotelu Omorika na Tari 4-5.12.2018. godine, a uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Nakon veoma uspešno organizovane prve konferencije na Zlatiboru, i ove godine želimo da okupimo turističku struku i napravimo godišnje sumiranje rezultata, kao i da predstavimo dalje planove za razvoj turizma ne samo regije Zapadne Srbije kao jedne od najprosperitetnijih turističkih regija, već i cele Srbije.
Pored strateških planova i sumiranja, ove godine fokus stavljamo na ulogu i značaj medija za razvoj turizma, što će biti glavna tema drugog dana konferencije.
Prema agendi, konferencija počinje u utorak, 04. decembar 2018. godine u 16h za kada je zakazano zvanično otvaranje. Tokom prvog dana, prof.dr Slobodan Čerović, dekan Fakulteta za turistički menadžment Univerziteta Singidunum, govoriće na temu „Strategijski menadžment u turizmu“; Miroslav Rađen, direktor TO regije Zapadna Srbija o „Programu razvoja turizma turističke regije Zapadna Srbija“; Jasmina Rakočević, novinarka RTS, o „Ulozi medija u promociji turističkih destinacija“, nakon čega  je vreme rezervisano za pitanja i odgovore, a potom i svečanu večeru.
Sreda 05. decembar 2018. Od 10.00 donosi predavanje mr Svetlane Zrilić, urednicae RTS, na temu „Plasman informacija u elektronskim medijima  i formalna i neformalna komunikacija sa medijima“; Milan Stojković, Etourism Consulting, govoriće o tome „Zašto morate da zagrejete turiste da biste im prodali“; Aleksandra Mikata, novinarka Večernjih Novosti, o tome „Kako do besplatne objave u štampanim medijima“; a Danijela Ćirović, novinarka i blogerka, o „Digitalnim medijima i turizmu i kako to izgleda na terenu“.
Popodnevni deo od12.30 započinje dr Miroslav Knežević, Državni sekretar za turizam, Ministarstvo trgovine turizma i telekomunikacija, o „Načinima podrške Ministarstva razvoju turizma“; a Olga Baletić, PR i marketing menadžerka TOS-a, o „Poziciji  medija i značaju odnosa sa javnošću za promociju destinacije“. Slede pitanja i odgovori, a potom zaključci koji će biti prosleđeni na nadležne adrese.
Učešće na konferenciji je besplatno i uključuje prisustvo svim predavanjima, kafe pauzu i ručak (drugi dan) kao i sertifikat. Broj mesta je ograničen, stoga vas molimo da nam najkasnije do petka 30. novembra potvrdite vaše učešće putem e-mail adrese Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (navesti ime i prezime, instituciju/kompaniju, kontakt telefon).
Smeštaj i svečanu večeru rezervišete direktno kontaktiranjem hotela Omorika na Tari, molimo vas da pogledate ponudu i popunite formular na sajtu http://www.westserbia.org, koji je potrebno da pošaljete na adresu: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (kontakt telefoni 011/635-30-16 и 011-36-26-535).

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com