Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji LIDER HOTELSKE INDUSTRIJE - Živorad Vesić

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji LIDER HOTELSKE INDUSTRIJE - Živorad Vesić

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Obrazloženje: Od 2017. postao je najmlađi regionalni direktor InterContinental hotela Grupe. Tokom karijere koju je imao u Srbiji, Vesić je bio direktor hotela Continental u Beogradu, upravljao je kompletnim Deltinim portfoliom za hotelijerstvo i poslovne jedinice, a sada je IHG regionalni direktor hotela Crowne Plaza u Beogradu, InterContinental u Ljubljani, InterContinental u Bukureštu i InterContinental u Sofiji. U proteklih pet godina bio je zadužen za proces otvaranja hotela Crowne Plaza u Beogradu i InterContinental u Ljubljani.

Danas, kao menadžer sa ogromnim iskustvom u stvaranju i otvaranju hotela, zadužen za donošenje odluka za dalji regionalni razvoj IHG hotela. Živorad Vasić je na Bostonskom univerzitetu doplomirao Hotelski menadžment i Finansije, na oba odseka sa statusom Magna Cum Laude. Zvanje magistra nauka stekao je odbranom magistarske teme iz oblasti ekonomskih i finansijskih indikatora u hotelijerstvu. Gostujući je predavač na studijskim grupama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Univerziteta Singidunum, gde je trenutno na doktorskim studijama. Živorad Vesić je LIDER HOTELSKE INDUSTRIJE od prvog dana kada je ušao u hotelijerstvo. Dodela istoimenog priznanja samo je i formalna potvrda te činjenice, ne samo zbog hotela u čijem je podizanju i unapređenju učestvovao, već i kao vrstan profesionalac koji postavlja i dostojanstveno brani standarde kvaliteta. Omiljen među svojim saradnicima, uvek spreman da pomogne, on brine o razvoju karijera svojih kadrova. Kao ličnost koja svoju misiju vidi u zalaganju za stalan profesionalni razvoj hotelijera, posebno mladih ljudi, kojima sa zadovoljstvom prenosi svoje znanje i iskustvo, otvarajući im viziju budućnosti profesije čiji je ponosni pripadnik - on je istinski LIDER HOTELSKE INDUSTRIJE.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com