Thu07252024

Poslednja izmena:07:58:03 PM

Back TURIZAM HOTELI AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji NAJUSPEŠNIJI HOTELSKI TIM Sektora soba: HILTON

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji NAJUSPEŠNIJI HOTELSKI TIM Sektora soba: HILTON

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Obrazloženje: Konačno je na tržište Srbije ove godine ušao jedan od najprestižnijih svetskih brendova - Hilton.
Prepoznatljiv komfor, odlična personalizovana usluga, sa ponudom od 242 sobe, od kojih je 175 jednokrevetnih, 48 dvokrevetnih i 19 apartmana, potpuno zadovoljavaju svetske standarde i potrebe savremenog gosta. U cilju ispunjenja ovih zahteva najveći izazov imao je tim sektora soba, domaćinstvo i recepcija.

Da li su i koliko u tome uspeli, najbolje govore visoke ocene na društvenim mrežama ali i na booking.com. Kao primer, ocena za čistoću je 9.6, za komfor 9.7 a za zaposlene 9.5. Komentari gostiju poput: „Perfektno čista soba“; „Izuzetno komforan i veliki krevet“; „Super jastuk“; „Profesionalno i gostoljubivo osoblje“... Zato su članovi stručnog žirija bili odlučni da timsko priznanje za Sektor soba pripadne hotelu „Hilton“, želeći da i na taj način, dodelom priznanja, požele dobrodošlicu jednoj velikoj hotelskoj grupi u Beograd, uoči ogromnog globalnog događaja za „Hilton“ - obeležavanja 100 godina od osnivanje ove grupe sledeće godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com