Fri04192024

Poslednja izmena:08:43:12 AM

Back TURIZAM HOTELI AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji NOVI KVALITET - HOTEL VILLA BREG, VRŠAC

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji NOVI KVALITET - HOTEL VILLA BREG, VRŠAC

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

Obrazloženje: Hotel „Villa Breg“ je sredinom godine, nakon rekonstrukcije, ponovo otvorio vrata za goste, kojima je sada, pored postojećih sala, na raspolaganju i nova banket sala, koja može da primi do 100 gostiju u bioskopskoj postavci i koja raspolaže najsavremenijom tehničkom opremom. Za kafe pauze i koktele gostima je na raspolaganju i kamin bar, koji se nalazi u neposrednoj blizini nove sale. Prošireni su i kapaciteti restorana, koji sada ima 308 mesta i idealan je za organizaciju velikih događaja.


Hotel „Villa Breg“ sa četiri zvezdice sada krasi sofisticiran izgled, u restoranskoj ponudi zdrava, organska hrana, a duša ovog hotela je, pre svega, prijatno osoblje koje brine o zadovoljstvu gostiju, nudeći u čitavom hotelu jedinstven doživljaj i visok kvalitet usluge. U novom spa centru koji je ponos „Villa Breg“ gosti zaista mogu da se uvere šta znači NOVI KVALITET, visok standard usluge i svetski koncept.
Zato za uloženi trud i novi izgled sada još lepšeg i funkcionalnijeg hotelskog zdanja „Villa Breg“ je zaslužila titulu AMBASADOR DOBRE USLUGE u kategoriji NOVI KVALITET.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com