Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM HOTELI AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji NOVI KVALITET: HOTEL SLATINA, VRNJAČKA BANJA

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji NOVI KVALITET: HOTEL SLATINA, VRNJAČKA BANJA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Obrazloženje: Hotel „Slatina“ je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik - slatina znači izvor slane vode, ili u najširem smislu - IZVOR ZADOVOLJSTVA.

Ovaj stari hotel koji je sa novim vlasnicima postao zanimljivo mesto koje predstavlja spoj modernog dizajna i vrhunske usluge, kako bi se gosti osećali udobno i opušteno. U sklopu sa bogatom istorijom mesta, sobe u „Slatini“ su istovremeno i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu, ali ne običnu, već osmatračnicu koja gleda na jednu od najlepših oaza, na poznati Vrnjački park. Hotel „Slatina“ raspolaže sa 24 moderno opremljene komforne smeštajne jedinice. Pored dizajniranog loby bara, a la cart restorana, konferencijske sale i moderno opremljenog wellness centra koji će zadovoljiti ukus i potrebe i najzahtevnijih gostiju, u hotelu „Slatina“ postoji i deo koji je namenjen najmlađim gostima kako bi im boravak bio što prijatniji i zabavniji - u funkciji potpunog odmora i opuštanja u prirodnom okruženju, a gotovo u samom centru Vrnjačke Banje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com