Sat06152024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Otvorena Fashion Christmas Trees izložba u Mercator Centru Beograd

Otvorena Fashion Christmas Trees izložba u Mercator Centru Beograd

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 9
  • Sledeća

Mercator Centar Beograd u saradnji sa Serbia Fashion Weekom i Color Media Communications i ove godine organizuje projekat Fashion Christmas Trees.
Dvadeset jelki  koje su dizajnirane posebno za ovu priliku  posetioci Mercator Centra u Beogradu mogu da vide od 1. decembra do 15. januara sledeće godine.

Poznati domaći ali i svetski  dizajneri lično su kitili svoje jelke pokazujući da Nova Godina jeste period kada je potrebno darivati, i da jelke mogu biti okićene kreativno na razne načine i od raznih materijala. Sve to ovu izložbu čini unikatnom!
Sve jelke su na prodaju, a prikupljeni novac će lično dizajneri zajedno sa organizatorima darivati institucijama i pojedincima kojima je pomoć potrebna.
Dizajneri čije jelke su izložene ove godine u Mercator centru Beograd su: Nataša Župac, Nemanja Pantelić, Đorđe Bukvić, Marina Ilić-Marinia, MB Contur brand by Mira i Božica, Maja Krsmanović, Dušica Županjac-PRIK, Bogdan Mrša, Disciplina, Danijela Božić, Jovana Živković-SPES LINE, Suzana Perić, Kadet, Amela Radan-BIH, Marios Karavasilis-Grčka, Sanja Veličković-Slovenija, William Arlotti-Francuska, Mirna Posavčević-Hrvatska, Carmichael A Byfield-Holandija, Ritienne Zammit-Malta i Romero Bryan-Velika Britanija.
Dočekajte praznike sa stilom!
Fotografije dizajnera kako kite jelke možete preuzeti na linkovima:
Print https://we.tl/t-NoEucC3szL
Web https://we.tl/t-tUpbwkWjyk

Jelena Savić, Event and Media Manager
"Color Media Communications"

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com