Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM Novogodišnji koncerti na Kraljevom trgu

Novogodišnji koncerti na Kraljevom trgu

  • PDF

Zimska sezona je na pragu, a predstavnici turističke privrede Zlatibora su već osmislili glavninu programa i dešavanja koje će ponuditi turistima koji odluče da praznike, odmore i raspust provedu na turističkoj destinaciji koja spada među najposećenije u Srbiji.

Kao i svake godine održaće se koncerti  koji se već tradicionalno izvode na Kraljevom trgu za novogodišnje praznike, a spisak imena koja gostuju na Zlatiboru je zvučniji nego ikada pre. Naime, 29. decembra u STC "Wai-Tai“ u okviru internacionalne turneje “Hotel Nacional” biće održan koncert Dina Merlina . Kao jedan od poslednjih koncerata aktuelne turneje jednog od najpoznatijih umetnika u regionu, od ovog koncerta publika u Srbiji a i šire ima velika očekivanja.
Novogodišnji program na Zlatiboru nastavlja se na  Kraljevom trgu, 30. decembra kada će gostovati  "Neverne bebe", a najveći spektakl očekuje se 31. decembra kada  će nas u Novu godinu uvesti Dragana Mirković.
Za novogodišnju noć Opština Čajetina i Turistička organizacija “Zlatibor” pripremile su kao i uvek bogat program . Veče će početi predstavom za najmlađe posetioce, zatim  će od 21.00 kao predgrupa nastupiti Snežana Kačar i Imperium bend, a od  22.00 očekuje se početak koncerta glavne zvezde večeri Dragane Mirković. Prve minute nove 2019. godine posetioci će tradicionalo dočekati uz trubače i vatromet koji će biti priređen na Kraljevom trgu.
Dolazak jedne od najvećih folk zvezdi sigurno će privući veliki broj ljudi i presuditi da njihova destinacija za novogodišnje praznike bude upravo Zlatibor i da kao i prethodnih godina doček na Kraljevom trgu bude jedan od najposećenijih u Srbiji. Pored dočeka na otvorenom hotelijeri i restorani su pripremili veoma bogatu ponudu pa sve koji budu boravili na “zlatnoj planini” u novogodišnjoj noći očekuje odličan provod.
a najbolji provod u novogodišnjoj noći pobrinuli su se hotelijeri i ugostitelji sa Zlatibora koji su u svojim objektima pripremili bogat program za doček Nove godine.
Hotel „Grand Tornik“ je za svoje goste pripremio bogat muzički program (30.12.2018.- Mogul bend, 31.12.2018. Miroslav Ilić i Mogul Bend, 01.01.2019. Miroslav Ilić i bend Sedmo nebo).
U hotelu „Palisad“ za doček nastupa Ana Kokić , možete biti deo novogodišnje atmosfere iako niste gost hotela , a za reprizu će se pobrinuti Bane Mojićević.
U hotelu „Mona“ za doček nastupa Mirna Raulović i Vivo bend.
I ostali hoteli su za svoje goste organizovali doček uz muzički program i svečanu večeru.
Prazničnu euforiju možete osetiti i u klubu „Alibi“ koji je od 28.12. do 05.01.2019. za sve goste pripremio nastupe poznatih pevača i DJ-eva.
U klubu „Vendome“ 26.decembra nastupa Seka Aleksić, 27.decembra Andreana Čekić , u novogodišnjoj noći goste zabavljaju Koce bend i DJ Arsa , a 03. decembra uživajte u nastupu Peđe Medenice.
U restoranu „Grand“ goste će zabavljati Aria bend , „Grand Iris Pub“ - Bojan Jevtić & Silver bend, a u „Grand“ klubu DJ Krčmar .
Za vreme novogodišnjih praznika u kaficima će biti organizovane dnevne i večernje žurke.
Dobar provod Vas neće zaobići ma gde god bili.Dobrodošli na Zlatibor!

Izvor: TO Zlatibor

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com