Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Magelan Travel na međunarodnoj konferenciji o Dunavu i turizmu

Magelan Travel na međunarodnoj konferenciji o Dunavu i turizmu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

Velika Dunavska konferencija se ove godine po prvi put održavala u Srbiji, u Beogradu, u periodu od 3. do 5. decembra 2018.
Konferenciju je posetilo oko 300 učesnika i delegata iz čitave Evrope, koji se bave turizmom na Dunavu i planiraju u narednom periodu da u naše krajeve dovode turiste brodom. Konferencija pod sloganom “Beograd - tradicija sa vizijom” koja je uzjedno okupila ključne kruzing kompanije na Dunavu, otvorila je veću mogućnost srpskoj privredi za saradnju sa potencijalnim partnerima.

Turistička agencija Magelan Travel je aktivno učestvovala u ovom događaju i prezentovala svoju bogatu ponudu izleta koje nudi brodskim turistima, odnosno turoperatorima koji organizuju ova krstarenja.
Pored klasičnih izleta, akcenat je stavljen na ture za individualce i ture specijalnih interesovanja za male grupe. Magelan Travel se i ovoga puta izdvojio posebnim programima kao što su: Skrivene tajne Petrovaradinske tvrdjave, Jevrejska tura u Novom Sadu, Vojvodina u vreme Habzburške monarhije, Podzemni Beograd, Rakija tura, Džip tura po Fruškoj gori i mnoge druge.
Kroz prezentaciju Magelana i radionice svi prisutni imali su priliku da se upoznaju sa bogatom ponudom izleta ove agencije na toku Dunava u Srbiji.

Tijana Šipčić,
Magelan Travel doo

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com