Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back TURIZAM PLANINSKI TURIZAM RESTORAN SA KONAČIŠTEM KRISTAL ZLATIBOR

RESTORAN SA KONAČIŠTEM KRISTAL ZLATIBOR

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

RESTORAN SA KONAČIŠTEM KRISTAL ZLATIBOR se nalazi na najsunčanijoj padini Zlatibora i to samo nekoliko minuta lagane šetnje od centra, pijace, ski lifta i autobuske stanice. Svi važni lokaliteti i objekti su blizu, a ipak gost se nalazi dovoljno daleko od buke i sezonske gužve.
Ceo objekat je autentičnog stila u kome dominira drvo, kako u eksterijeru, tako i u svih 10 apartmana koji se razliku i po boji i po stilu.

U ponudi često hvaljenog restorana, kapaciteta 80 mesta, isključivo su domaća, lokalna jela, pripremljena od domaćih proizvoda, kao i prirodni sokovi od maline, jabuke i kruške koji su specifikum ove kuće. Duša kuhinje je izvanredan kuvar, preko dvadeset godina šef na najprestižnijim mestima i osvajač svih titula koje se osvojiti mogu, koji sa zadovoljstvom dođe da se upozna sa oduševljenim gostima koji imaju potrebu da se zahvale na jedinstvenom doživljaju za trpezom.
O kvalitetu ugostiteljskih usluga svedoči velika zlatna medalja Novosadskog sajma za visok kvalitet gastronomske ponude i vrhunski kvalitet apartmanskog smeštaja, priznanje vlasniku za doprinos razvoju turizma na Zlatiboru za 2017. godinu, potom šest velikih zlatnih medalja za najviši kvalitet ugostiteljskih usluga, kao i Šampionski pehar 51. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.
Svojim domaćinskim ambijentom, porodičnom atmosferom u kojoj svi članovi složno učestvuju u pružanju usluga, lokalnom hranom i darom za gostoprimstvo, porodica Vuković stekla je poverenje velikog broja gostiju koji se iznova vraćaju i istakla se u ozbiljnoj konkurenciji veoma popularnog Zlatibora.
Svi zainteresovani mogu da se informišu putem sajta, kao i Instagram i Fejsbuk profila „Konačište Kristal Zlatibor“ ili da pozovu broj telefona 063 781 98 23.

Kristina Ivković Ivandekić

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com