Wed06192024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TURISTIČKI CVET ZA NOVI SAD

TURISTIČKI CVET ZA NOVI SAD

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Turistička organizacija Srbije (TOS) je u utorak, 11.12.2018. godine, u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu, priredila svečanost povodom dodele najprestižnije nagrade u oblasti turizma „Turistički cvet“. „Turistički cvet“ je nagrada koju TOS tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma u Srbiji.

            Turistička organizacija Grada Novog Sada je dobitnik ove prestižne nagrade u kategoriji turističkih organizacija, jer je upravo svojim brojnim promotivnim kamapanja i aktivnostima sprovedenim u prethodnom periodu u zemlji i regionu, privukla izuzetno veliki broj turista koji su ostvarili do sada najveći broj noćenja u Novom Sadu, koji je samo u odnosu na prethodnu godinu za prvih 10 meseci veći za 21,5% u odnosu na isti period prethodne godine. Nagradu je direktoru TONS-a Branislavu Kneževiću, uručila direktorica TOS-a, Marija Labović.
            Od signalizacije hotelskih kapaciteta, preko izrade promo brošura i promo filmova, učešćem i promocijom Novog Sada na brojnim međunarodnim i domaćim sajmovima, pokretanjem nekoliko garantovanih promotivnih turističkih tura za turiste, kao i održavanja kontakata i saradnje sa drugim predstavnicima turističke privrede, TONS je u proteklih godinu dana doprineo izuzetno visokom pozicioniranju Novog Sada kao poželjne turističke destinacije za posetiti u prethodnom periodu.
            Nagrada „Turistički cvet“ se dodeljuje svake godine za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima, u sledećim kategorijama: turistička organizacija; turistička manifestacija; receptivna turistička agencija; ugostiteljski objekat za smeštaj; organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.
            Za Turističku organizaciju Grada Novog Sada je ovo posebna čast i priznanje da je sve prethodne promotivne aktivnosti sprovela sa velikom pažnjom i značajnim uspehom.

Tihana Putin, PR
TONS

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com