Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Privredna komora Vojvodine zahvalila medijima na podršci

Privredna komora Vojvodine zahvalila medijima na podršci

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

            Predsednik Privredne komore Vojvodine (PKV) Boško Vučurević izrazio je na novogodišnjem koktelu za novinare priređenom u utorak, 18. decembra u PKV, zahvalnost medijima i novinarima što su i tokom 2018. godine pratili rad PKV i celokupne privrede.

            - Zahvaljujući vama, sve naše aktivnosti bile su vidljive i doprle su do širokog auditorijuma. U 2018. godini, organizovali smo mnoge poslovne forume i posete sajmovima u inostranstvu, u okviru kojih smo predvodili ukupno nekoliko stotina privrednika iz Vojvodine. Isto tako, mnogi forumi i bilateralni susreti, održani u PKV, okupili su preko hiljadu privrednika u tekućoj godini - izjavio jeobraćajući se predstavnicima medija, gospodin Vučurević.
            Dodao je da će u narednom periodu PKV nastaviti da sprovodi aktivnosti u interesu privrednika i celokupnog daljeg razvoja privrede, i to kroz tri segmenta. Prvi se tiče nastavka rada u okvirima jedinstvenog delovanja celokupnog komorskog sistema u Republici Srbiji, drugi redovnog rada komorskih Udruženja i Grupacija, gde će za članove PKV biti organizovane i edukacije u oblastima za koje iskažu zainteresovanost. Treći segment se tiče međunarodne saradnje, koja je ove godine, prema rečima Boška Vučurevića, bila veoma intenzivna i koja će se nastaviti u narednom periodu.
            U ime privrednika AP Vojvodine, prisutnima je zahvalnost za izveštavanje o aktuelnim temama u privredi, izrazio i Predrag Đurović, vlasnik „Žitopromet-Mlin“ AD iz Sente.
            - Imam izuzetnu čast i zadovoljstvo da vam se, u ime privrednika, koji su u okviru PKV tokom ove godine dali svoj doprinos u funkcionisanju PKV i njenih organa, zahvalim na tome što ste tokom cele godine pružali zaista nesebičnu podršku radu PKV, pre svega nama privrednicima u tom privrednom ambijentu i miljeu u kojem delujemo i radimo - rekao je gospodin Đurović.
            Poželevši srećne predstojeće praznike, Predrag Đurović je istakao da u privrednicima, mediji i novinari uvek imaju otvorene sagovornike.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com