Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TONS Šampion turizma

TONS Šampion turizma

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Novogodišnje slavlje i pripreme za doček Nove godine, Turistička organizacija Grada Novog Sada (TONS), dočekuje sa još jednim priznanjem.
            U četvrtak, 20.12.2018. godine, u hotelu Palace u Beogradu, dodeljene su nagrade od strane YU TRAVEL magazina, gde je Turistička organizacija Grada Novog Sada proglašena za Šampiona turizma, kao NAJUSPEŠNIJA TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADOVA I OPŠTINA REPUBLIKE SRBIJE.

            Još jedna u nizu nagrada ove godine potvrda je uspešnog i predanog rada tima Turističke organizacije Grada Novog Sada.
            Neke od osvojenih nagrada u 2018. godini jesu nagrada za najbolji promotivni turistički film, zatim nagrada od strane vodećeg svetskog magazina i vodiča Lonely Planet-a za jednu od 10 najpoželjnijih turističkih destinacija za posetiti u 2019. godini, dobitnici smo nagrade  "Tustistički cvet" u kategoriji najbolja Turistička organizacija za celokupan rad i doprinos razvoju turizma Novog Sada i Srbije, a poslednja u nizu nagrada za ovu godinu „Šampion turizma“ kao NAJUSPEŠNIJA TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADOVA I OPŠTINA REPUBLIKE SRBIJE, je potvrda da predan rad i ljubav prema poslu donose najbolje rezultate.
            Ostvareni rezultati daju nam podstreh da u narednu godinu uđemo sa više elana i sa još većom željom da oborimo nove rekorde.

Tihana Putin,
TONS

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com