Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE NOVOSADSKI SAJAM NAJAVIO KALEDAR SAJMOVA ZA 2019.

NOVOSADSKI SAJAM NAJAVIO KALEDAR SAJMOVA ZA 2019.

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

Sajamska godina na Novosadskom sajmu počinje Danima energetike i investicija, 27. - 28. februara.
U prvoj polovini marta će biti priređeni Sajam knjiga, izložba umetnosti ART EXPO i Sajam obrazovanja PUTOKAZI.

Najveća priredba Novosadskog sajma, Međunarodni poljoprivredni sajam, biće održana od 11. do 17. maja. Na njemu će kao Zemlja partner nastupiti Italija, koja je istu titulu nosila i 2016, dok je 2015. na Poljoprivrednom sajmu bila Zemlja prijatelj. Kompanije iz Tunisa su prvi put u maju na Novosadskom sajmu nastupile ove godine. Sledeće, 2019, na Poljoprivredni sajam Tunis dolazi kao Zemlja prijatelj.
Jesen će obojiti dobro poznati Međunarodni sajmovi LORIST, od 2. do 6. oktobra, kada će biti održane priredbe posvećene lovu, ribolovu, ekologiji, turizmu i sportu. Od 8. do 11. novembra biće priređena Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ. Sajam NAUKA ZA PRIVREDU, u Kalendaru Novosadskog sajma, je 5. decembra, a Pčelarski sajam Dunavskog regiona dva dana kasnije.
Ni u 2019. godini neće izostati Serbia Fashion Week, Sajam za penzionere, Međunarodni sajam saobraćaja TRAFFIC SOLUTIONS EXPO, Novosadski Oktoberfest, Međunarodna konferencija MEKST, Serbia Hair Open, Međunarodni ICT sajam SEE IT SUMMIT, Novembar Fest, Sajam mlinarstva, pekarstva, poslastičarstva i pakovanja, GROW IT, ni Forum dijaspore.
Sajam zapošljavanja biće održan u dva termina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com