Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NOVOGODIŠNJIM KOKTELOM OBELEŽILA 15 GODINA USPEŠNOG RADA

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NOVOGODIŠNJIM KOKTELOM OBELEŽILA 15 GODINA USPEŠNOG RADA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 11
  • Sledeća

            Turistička organizacija Vojvodine je ovu poslovnu godinu, 15-tu u svojoj istoriji, završila novogodišnjim koktelom sa svojim saradncima iz brojnih turističkih organizacija, poslovnim partnerima, predstavnicima medija, održanim u Muzeju Vojvodine u sredu, 26.12.2018. godine. Kao priznanje uspešnom radu stigla je i odluka da se prijem ovakve vrste, po prvi put može održati u njihovim prostorijama.

            Pred prepunom salom direktorica TO Vojvodine, dr Nataša pavlović, nije krila zadovoljstvo što se ovom skupu odazvao izuzetan broj saradnika i tom prilikom izjavila:
            - Protekla 2018. godina je bila veoma uspešna za Turističku organizaciju Vojvodine, čiji rezultati rada se svakako mogu videti na osnovu znatnog povećanja broja dolazaka kako domaćih tako i stranih turista na teritoriji AP Vojvodine. Turističku ponudu Vojvodine smo predstavili na mnogobrojnim međunarodnim sajmovima ( Štutgartu, Istanbulu, Bratislavi, Ljubljani, Sofiji, Beogradu, Berlinu, Zagrebu, Budvi, Nišu, Moskvi, Pekingu, Subotici, Celju, Izmiru, Novom Sadu, Banja Luci, Londonu, Kragujevcu), manifestacijama (Exit, Beogradski manifest, Youth fair, Hiroš 7- Kečkemet). Takođe u cilju približavanja Vojvodine kao turističke destinacije, širem tržištu, organizovani su Dani Vojvodine u Beogradu, Puli, Beču i Izraelu. Za predstavnike medija organizovane su dve promo - ture „Panonska letnja avantura“ i „Duša vojvođanske jeseni“, koje su imale veliki odjek u javnosti - izjavila je direktorica.             Ona je dodala da je Turistička organizacija Vojvodine prilagodila svoje promotivne aktivnosti  savremenim zahtevima tržišta, pa je u ovoj godini urađena mobilna aplikacija koja obuhvata celu teritoriju Vojvodine, takođe je u saradnji sa Prirodno-matematičkim fakultetom u Novom Sadu urađen digitalni vodič kroz turizam AP Vojvodine, koji na multimedijalan i atraktivan način prikazuje turističku ponudu Vojvodine. U toku je realizacija projekta ViCTour-Virtuelni i kulturni turizam, koji se realizuje u saradnji sa domaćim i stranim partnerima, isto tako započet je projekat IDENTIS  u saradnji sa Čongrad županijom iz Mađarske, koji ima za cilj povećanje vidljivosti ponude i revitalizaciju kulturnih i prirodnih vrednosti u opštinama koje se nalaze uz reku Tisu.
            Gospođa Pavlović je najavila da će vrlo uskoro biti otvoren Info-centar, u Ulici Bulevar Mihajla Pupina (bivši JAT) u Novom Sadu, koji će igrati značajnu  ulogu u daljoj promociji turističke ponude cele APV.
            - Očekujem da se vrlo skoro ponovo sretnemo na otvaranju našeg i vašeg Info-centra, koji će doneti novu eru u istoriji turizma u pokrajini i radu naše organizacije. Biće to prilika za još bolju promociju svega onoga interesantnog u turističkoj i manifestacionoj ponudi Vojvodine, koja imagodišnje oko 1300 manifestacija. Biće to prilika da se Novosađani bolje upoznaju ne samo sa ponudom sa naših prostora, već i turističkom ponudom regiona. Naravno da ćemo nastaviti sa promocijama tipa Dani Vojvodine i učestvovati na svim važnijim turističkim sajmovima, jer je više nego očigledno da su nas modernizacija pristupa korisnicima turističkih usluga i ovakvim promocijama doveli u Novi Sad i Vojvodinu turiste iz čitavog sveta. U godini kada je Novi Sad Omladinska prestonica mladih Evrope, povetićemo dosta vremena mladima iz naše zemlje i sveta, a nastavićemo i na promociji kulturnih potencijala kako bi 2021-vu dočekali u najbolje mogućem izdanju - zaključila je dr Nataša Pavlović, poželevši svim svojim saradnicima, svom timu, kao i svim posetiocima Web portala https://vojvodinaonline.com- Srećnu Novu godinu.
            Nakon oficijelnog dela, svim sasradnicima sa kojima je imala uspešnu poslovnu saradnju, TO Vojvodine je uručila prigodne zahvalnice, a potom ih i počastila vojvođanskim specijaliteta i vinom.
            Više fotografija na: https://www.facebook.com/topserbia/media_set?set=a.2427104700636342&type=3.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com