Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Srbija se predstavlja u Nemačkoj

Srbija se predstavlja u Nemačkoj

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Turistička organizacija Srbije predstavlja turistički potencijal naše zemlje  na međunarodnom sajmu turizma CMT 2019 u Štutgartu, u periodu od 12. do 20. januara 2019.
Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku, za prvih 11 meseci 2018. u Srbiji turisti iz Nemačke ostvarili su  162.294 noćenja, što je 16% više nego u istom periodu prošle godine а о važnosti povećanja broja nemačkih turista i u 2019. godini govori i činjenica da se od ukupnog broja noćenja stranih turista nalaze na petom mestu.

            Turistička organizacija Srbije na turistčkom sajmu CMT. Jednom od najznačajnijih sajmova turizma na svetu, predstavlja celokupnu turističku ponudu sa akcentom na kratke odmore u gradovima, aktivan odmor u prirodi u kombinaciji sa seoskim turizmom, ture vezane za istorijsko nasleđe i Dunav uključujući biciklističku rutu, ponudu vezanu za kamping i karavaning, gastronomsku ponudu kao i  najznačajnije manifestacije u Srbiji.
            Turističku ponudu predstaviće Turistička organizacija Beograda, Čačka i Novog Sada,  gradska opština Savski Venac, Turistička organizacija Zlatibora kao i Turistička organizacija Vojvodine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com