Thu02292024

Poslednja izmena:01:58:24 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Radionica Pisanje CV-a i motivacionog pisma

Radionica Pisanje CV-a i motivacionog pisma

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            #EDIT centar/Infopolis omladinski info centar (Trg Slobode 3, suteren Apolo centra), u okviru #mesecanovihodluka, vas poziva na radionicu "Pisanje CV-a i motivacionog pisma" koja će biti održana u  subotu  19.01. 2019. sa početkom od 9h.

            Koje nam prednosti dobro izrađeni CV i motivaciono pismo donose? Kako napisati dobar CV i motivaciono pismo?
            Pisanje dobrog CV-a i motivacionog pisma je prvi važan korak ka uspostavljanju radnog odnosa i prijavljivanja na konkurse različitog tipa. Način na koji se predstavimo poslodavcu može odrediti naš budući profesionalni put.
            Da bi se prijavili za učešće potrebno je da do 17.01.2019. godine u 23 h na email adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli sa naznakom “CV i motivaciono pismo” pošaljete sledeće podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja, kontakt telefon, email adresu, kao i da ukratko opišete šta vas je motivisalo da se prijavite za radionicu. Radionica je u potpunosti besplatna i namenjena je mladima od 15-30 godina starosti.
            Radionicu vodi Novak Stanišić, MA pedagog, asistent u programima omladinskog rada i voditelj Familylab inspirativnih seminara

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com