Wed04242024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE FIMEK NAGRAĐUJE ZNANJE MATURANATA DESETI PUT

FIMEK NAGRAĐUJE ZNANJE MATURANATA DESETI PUT

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 16
  • Sledeća

            Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu je organizuje 10. jubilarno takmičenje za sve maturante u Vojvodini "FIMEK NAGRAĐUJE ZNANJE " tradicionalno. Takmičenje je počelo u ponedeljak, 21.01.2019. godine u prostorijama Fakulteta, a ove godine će učestvovati 45 škola iz 24 grada Vojvodine.

            Koncept takmičenja je zamišljen na način da maturanti kroz zabavu, jačaju kako takmičarski tako i timski duh, kao i sposobnosti kao što su kreativnost, inovativnost, kritički stav i inicijativnost. Misija Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment je da maturanti, kao budući akademski građani, pokažu svoje znanje i pre nego što dobiju indexe i da za to budu nagrađeni. Stoga FIMEK ponovo želi da nagradi znanje novih generacija.
Prvog dana takmičili su se maturanti iz Srednje ekonomske škole iz Sombora, Saobraćajne škole "Pinki" iz Novog Sada, Poljoprivredne škole sa domom učenika iz Futoga, Poljoprivredne škole iz Bača, i Srednje tehičke škole iz Sombora. Bilo je sjajno gledati mlade nade u akciji, a  pobedu je odneo tim iz Srednje ekonomske škole iz Sombora. Svaka čast! :)
Pratite nas da saznate kako se dalje odvija #FimekNagradjujeZnanje#FimekNagradjujeZnanje #takmičenje #maturanti #FIMEK.
Osim video takmičenja, biće organizovano i foto takmičenje. Svi učesnici će biti fotografisani i nakon kvalifikacija će na stranici fakulteta biti objavljene sve slike. Slika koja bude imala najviše lajkova će biti proglašena pobednikom, a kao nagrada će biti lap top računar za školu!
#FIMEK #FIMEKnagradjujeznanje #FNZ19 #takmicenje #lider #srednjaskola #maturanti #studenti.
Podsećanja radi, na prošlogodišnjem takmičenju "FIMEK Nagrađuje Znanje" učestvovalo je 45 škola iz 21 grada širom Vojvodine. Od 9 polufinalista, i 4 finalista, maturanti gimnazije “Branko Radičević” iz Stare Pazove su se pokazali kao najbolji i osvojili su putovanje u Pariz i druge vredne nagrade!Dijana Borenović,
Direktor marketinga i PR menadžer
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com