Sat04202024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Novine na Serbian Adventures sajtu

Novine na Serbian Adventures sajtu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            U proteklom periodu smo radili kako na proširenju naših partnera i broja ponuda na sajtu, tako i na unapređenju sajta i softvera kao i svih njegovih funkcija. Sada imamo vesti za vas.

            Primetili ste i ranije da su nam na rezultatima pretrage neke cene bile precrtane (redovne cene) i označene neke druge (promotivne) cene koje su imale i uslove za rezervisanje i plaćanje. Sada je ovaj deo automatizovan i sada će sistem u rezultatima pretrage prikazivati CENE OD/PRICE FROM i tek kad uđete u opis ture i izaberete datum polaska, prikazaće vam se cena koja se odnosi na taj datum polaska. Napominjemo da veliki broj izleta ima uslove za promotivne cene za jednodnevne programe do 3-5 dana pred polazak, dok za dvodnevne programe su ti uslovi nešto rigorozniji i oni su najčešće od 7-10 dana! To bi značilo da ako planirate svoja putovanja vodite računa da će uglavnom biti jeftinije ako rezervišete i uplatite aranžman ranije.
            Sistem će sada lepše i preglednije prikazivati doplate za polaske iz drugih mesta kao i vreme i tačnu lokaciju polaska autobusa.
            Sistem će sada nuditi mogućnost da se prilikom rezervisanja vidite sve doplate i označite opcione usluge koje želite i tako ćete moći videti konačnu cenu programa.
            Od sada na našoj platformi možete posebno pratiti sekciju Odmor/Holiday i Transferi.
            U sekciji odmor možete pregledati i rezervisati paket aranžmane u smeštajnim objektima u Srbiji. Dakle ne samo smeštaj (ne želimo da se takmičimo sa Booking.com) već osmišljenje programe boravka. O tome ćete biti blagovremeno obavešteni.
            U sekciji Transferi mogu se za sada rezervisati transferi od aerodroma Beograd do lokacija u Beogradu, do Novog Sada, Kopaonika i Zlatibora, kao i od aerodroma Niš do Niša i Kopaonika
Poštovani klijenti, zahvalimo se na poverenju što koristite naš servis za rezrevisanje izleta.

Vaš Serbian Adventures.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com