Tue06182024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE Privredna komora Vojvodine i list Dnevnik ozvaničili saradnju

Privredna komora Vojvodine i list Dnevnik ozvaničili saradnju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Predsednik Privredne komore Vojvodine (PKV) Boško Vučurević i generalni direktor „Dnevnik Vojvodina presa“ Dušan Vlaović potpisali su Protokol o saradnji, u cilju informisanja i bližeg upoznavanja javnosti o privrednim događajima i temama od značaja za javnost u AP Vojvodini.

            Tom prilikom, predsednik PKV Boško Vučurević izrazio je zadovoljstvo zbog ozvaničenja saradnje između, kako je rekao, dve vrlo značajne institucije na pokrajinskom nivou, i to u godini kada PKV obeležava sto godina postojanja i rada, a dnevni list „Dnevnik“ 77. godinu.
            - Današnje potpisivanje Protokola rezultat je višegodišnje uspešne saradnje koju PKV ima sa listom „Dnevnik“, a sve u cilju pravovremenog informisanja javnosti u Vojvodini - rekao je Vučurević.
            Protokolom o saradnji definisano je da se privredne informacije iz AP Vojvodine prenose čitaocima putem štampanog izdanja i e-portala dnevnog lista „Dnevnik“.
            - PKV okuplja sve značajnije privrednike iz naše Pokrajine i na taj način, stvara privredni ambijent. S druge strane, „Dnevnik“ kao vojvođansko glasilo, to beleži i prati već decenijama i mi smo sada, ovim Protokolom, to ozvaničili i pokušaćemo da to podignemo na viši nivo u interesu naših čitalaca i privrede Vojvodine - izjavio je Vlaović.
            Potpisnici Protokola o saradnji obavezali su se i da će se međusobna saradnja zasnivati na principima partnerstva, transparentnosti, odgovornosti i međusobnog informisanja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com