Sun05192024

Poslednja izmena:09:10:28 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE PEĆINAČKA TURISTIČKA PONUDA PREDSTAVLJENA SLOVENCIMA

PEĆINAČKA TURISTIČKA PONUDA PREDSTAVLJENA SLOVENCIMA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 5
  • Sledeća

            Turistička organizacija opštine Pećinci kao jedan od suizlagača Turističke organizacije Vojvodine, učestvovala je na nedavno održanom 30. Međunarodnom sajmu turizma Natour Alpe Adria, u Ljubljani.

            Tokom trajanja Sajma turizma u Ljubljani od 30. januara do 2. februara, posetiocima su se predstavile brojne opštine i gradovi Srema, Banata i Bačke. Direktica pećinačke Turističke organizacije, Ljubica Bošković, obavestila je da je zajednička ponuda bila usmerena pre svega na turiste koji preferiraju aktivni odmor, šetnje, planinarenje i bicikliste, ali brojne druge aktivnosti.
            - Opština Pećinci zaista ima toliko toga da ponudi ljubiteljima prirode, tako da smo upoznali posetioce sa turističkom rutom koja povezuje sever i jug naše opštine, ukazujući na najznačajnije lokalitete - Etno kuće i objekte narodnog graditeljstva u Donjem Tovarniku, Ogaru i Kupinovu. Veliko interesovanje posetilaca našeg štanda svakako je pobudio i Specijalni rezervat prirode „Obedska bara“, kao prvo zaštićeno prirodno dobro u Evropi i ekološka oaza za životinje, a predstavili smo i proizvode naše dve vinarije i jedne destilerije: "Vinarija Petković - Latin", "Mali podrum Stamenković" i rakije "Srpska trojka", kao i kolače proizvođača "Tvoj slatkiš" iz Pećinaca” - rekla je Bošković.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com