Thu05232024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE SRBIJA SE PREDSTAVLJA U IZRAELU I SOFIJI

SRBIJA SE PREDSTAVLJA U IZRAELU I SOFIJI

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Turistička organizacija Srbije predstavlja turizam nase zemlje na svetskom sajmu turizma IMTM u Tel Avivu, Izrael, koji se održava 12. i 13. februara 2019.
            Posetioci sajma kao i profesionalci iz oblasti turizma imaju priliku da se upoznaju sa bogatstvom turističke ponude Srbije, a pre svega, njenim prirodnim bogatstvima, jevrejskim nasledjem u Srbiji, živopisnim gradovima i zimskom ponudom. Turističku ponudu predstavljaju Turistička organizacije Srbije, Beograda i Subotice, Air Serbia, Zepter Group, Sky Hotel i Wild Serbia.

            О značaju prezentovanja turističke ponude Srbije i zainteresovanosti izraelskih turista, poslovne javnosti i medija govori i činjenica da je najznacajniji izraelski portal posvećen turizmu rangirao Beograd na četrnaestom mestu među najpopularnijim svetskim turističkim destinacijama.
            Sajam IMTM okuplja profesionalce turističke industrije, prezentuje nove atrakcije i turističke destinacije i jedina je profesionalna, zvanična izložba turizma u Izraelu i, pre svega, odlična prilika za nove važne ugovore.
            Rastuća ekonomija u Izraelu doprinela je rekordnom broju izraelskih turista koji putuju na odmor na svetske destinacije. Zabelezeno je 7.6 miliona putovanja u inostranstvo, od čega 4 miliona visoko budžetnih putovanja na godišnjem nivou.
            Na zajedničkom štandu, Turistička organizacija Srbije i Turistička organizacija Vojvodine,predstaviće svoju turističku ponudu na Međunarodnom sajmu turizma HOLIDAY & SPA EXPO 2019. koji se održava u periodu od 14.-16.februara u Sofiji.Ovom prilikom biće predstavljen program koji uključuje prezentaciju starih zanata, narodne igre iz Srbije i degustaciju autentičnih proizvoda.
            Agencijama i posetiocima biće prezentovana ponuda aktivnog, kulturnog, vinskog, gastronomskog i etno  turizma Vojvodine kao i katalog turističkih putovanja po Vojvodini sa mogućnošću organizovanja dvodnevnih i trodnevnih tura pogodnih za turiste iz Bugarske koji dolaze da posete Beograd i druge delove naše zemlje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com