Mon05272024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO FORUM ZAPOŠLJAVANJA MLADIH 2019 U NOVOM SADU

FORUM ZAPOŠLJAVANJA MLADIH 2019 U NOVOM SADU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Evropski omladinski centar Vojvodine organizuje Forum zapošljavanja mladih 2019 koji predstavlja zavšnu aktivnost u sklopu projekta “Omladinsko preduzetništvo - znati kako” koje finansira Vlada Republike Srbije, Ministarstvo omladine i sporta. Kako je ceo projekat fokusiran na animiranje i uključivanje mladih u kreiranje rešenja problema koji se njih tiču, tako je i ovaj Forum usmeren na stavljanje mladih u centar planiranih aktivnosti.

            Kroz dva paralelna seta  nteraktivnih praktičnih radionica mladi će imati priliku da se upoznaju sa osnovama pokretanja sopstvenog posla kao i da saznaju korisne trikove vezane  za  procese regrutacije i selekcije kandidata pri prijavi za posao. Dve panel diskusije, sa mladim i uspešnim ljudima, će omogućiti podelu  znanja i prenos  primera dobre prakse.
Forum zapošljavanja mladih se održava u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu,
u četvrtak, 28.02.2019.
            Evropski omladinski centar Vojvodine - EOCV je omladinska organizacija koja deluje na teritoriji Republike Srbije i Autonomne  pokrajine Vojvodine i ima izgrađenu stabilnu omladinsku platformu. Od  2011. godine organizacija je podržana od strane Vlade Republike Srbije, Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine, Grada Novog Sada i Evropske komisije gde smo od osnivanja realizivali preko 50 projekata i 200 aktivnosti.
            Od prošle godine realizujemo deo aktivnosti iz aplikacije Grada Novog Sada, Omladinska prestonica  Evrope  Novi  Sad  2019.  gde  u  trogodišnjem periodu dugoročno radimo sa mladima na teritoriji svih 46 opština u Vojvodini.
            Prijave traju do 26.02.2019. godine. Link za prijavu: bit.ly/2E8m2fh. Više informacija na našem Facebook eventu

Tijana Lazarević,
Član projektnog tima Evropskog Omladinskog Centra Vojvodine

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com