Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA, BEOWINE, HORECA I SUVENIRI OTVARAJU SEZONU 2019.

MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA, BEOWINE, HORECA I SUVENIRI OTVARAJU SEZONU 2019.

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 10
  • Sledeća

            Pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“ u halama Beogradskog sajma od 21. do 24. februara 2019. godine,  biće održan 41. Međunarodni sajam turizma, na kome će se predstaviti najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori, i posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

            Jedan od najatraktivnijih segnemata u bogatoj ponudi Sajma turizma tradicionalno su first minut ponude i ekskluzivne sajamske pogodnosti za odmor u predstojećoj letnjoj sezoni kao i premijerno predstavljenje ponude, programa i aranžmana zainteresovanim putnicima.
Za tekuću zimsku sezonu i odmore na snegu u domaćim i inostranim ski centrima, agencije za sajam pripremaju primamljivu last minute ponudu.
            Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi svakog februara uspešno pomoviše najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja i otvara  nove perspektive u razvoju turističkog biznisa. Događaj je simbol turističkog predstavljanja za sve učesnike turističke privrede i pokretač jačanja svih grana turizma i ugostiteljstva u Srbiji i regionu.
            Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, zemlja čiji je turizam u procvatu, a grad Plovdiv jedna od prestonica kulture u 2019. godini. Srbija i Bugarska ovim partnerstvom nastavljaju da unapređuju inače blisku turističku saradnju
            Jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, organizujući istovremeno i 10. Međunarodni sajam vina BEOWINE, 15. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA - OPREMA i 15. Sajam suvenira.

Ivana Višković,
PRESS Beogradskog sajma

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com