Wed06192024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Nova brošura Put sira i meda u susret 41. Sajmu turizma u Beogradu

Nova brošura Put sira i meda u susret 41. Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            U hali 4 Beogradskog sajma u vreme održavanja 41. Međunarodnog sajma turizma od 21. do 24. februara, na štandu Turističke organizacije opštine Žabalj biće predstavljena turistička ponuda opštine kroz jedinstvenu tematsku rutu Put sira i meda.

            Za četiri dana sajma predstaviće se sledeći turistički subjekti sa tematske rute: PG Radišić sa sirevima, PG Radanov i PG Vladisavljević sa medom i proizvodima od meda, Krancla i Minjon sa tradicionanim slatkim đakonijama, destilerija Two doves sa prvim viskijem proizvedenim u Srbiji, vinarija Botić sa potiskim vinima i Golf klub Centar, koji će svakodnevno organizovati mini golf akademiju.
            Takođe prva tri dana u vremenu između 13:00 i 15:00 sati  biće predstavljena ponuda restorana, sa teritorije opštine uz gasto show, degustacije i animacije posetilaca. U četvrtak, 21. Februar, svoje kulinarske specijalitete predstaviće Restoran Golf, dan kasnije Etno restoran Letić, a u subotu, trećeg dana sajma - čarda Tiha Tisa.
            Na štandu Turističke organizaacije opštine Žabalj će biti organizovana nagradna igra za posetioce. Izvlačenje nagrada predviđeno je za subotu  u 15 časova. Nagrade su obezbedili turistički subjekti iz opštine Žabalj (noćenja sa doručkom, ručkovi, večere, golf demo dan, kao i brojni tipični proizvodi sa teritorije opštine).
Dobrodošli!

Jelena Ilić,
TOO Žabalj

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com