Wed05292024

Poslednja izmena:10:45:55 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE NOVI SAD NA BEOGRADSKOM SAJMU TURIZMA

NOVI SAD NA BEOGRADSKOM SAJMU TURIZMA

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Turistička organizacija Grada Novog Sada tradicionalno na Beogradskom sajmu turizma promoviše svoje najnovije projekte za tekuću godinu, kao i turističke potencijale Grada Novog Sada.

            Beogradski sajam krajem februara svake godine, ove godine po 41. put, na nekoliko dana postaje „svet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada posetilaca, željnih da saznaju koje su to novine u ponudi turističkih organizacija, agencija, i drugih predstavnika turističke privrede koji izlažu na ovom najznačajnijem regionalnom sajmu turizma.
            Novi Sad je izgradio svoj imidž kao city break destinacija sa mnoštvom raznovrsne ponude koja svakom, pa čak i zahtevnom turisti pruža bogat sadržaj i nezaboravne trenutke, zbog kojih turisti uvek žele da se vrate u Novi Sad. Ove godine, najveći akcenat je na promociji Novog Sada, kao omladinske prestonice Evrope, pa će se tako na štandu TONS-a naći i predstavnici OPENS2019 organizacije koji će promovisati svoje celogodišnje programske aktivnosti.
            Drugog dana sajma 22. februara, sa početkom u 12.00 časova, na štandu Turističke organizacije Grada Novog Sada biće održana konferencija za medije tokom koje će se prisutnima obratiti, pored direktora Turističke organizacije Grada Novog Sada, Branislava Kneževića i koordinator Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019, Vukašin Grozdanović. Tokom konferencije biće predstavljeni novi promotivni materijali Turističke organizacije Grada Novog Sada, kao i planovi za 2019. godinu kada je reč o promotivnim aktivnostima TONS-a i OPENS-a.
            Očekujemo Vas od 21. do 24. februara u hali 4, na štandu Turističke organizacije Grada Novog Sada. 

 TONS TIM

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com