Fri07192024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE BOGATA TURISTIČKA PONUDA VOJVODINE NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

BOGATA TURISTIČKA PONUDA VOJVODINE NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Turistička organizacija Vojvodine na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu prezentovaće svoje atraktivne lokalitete i upoznati posetioce sa svih 45 gradova i opština putem različitih štampanih publikacija. Specijalne nagrade, koje će biti u Sosinoj šerpi, obradovaće srećne dobitnike prvog dana sajma na  štandu Turističke organizacije Vojvodine.

            Neke od ovih primamljivih nagrada su vaučer za 2 osobe za obilazak i degustaciju vina Vinarije Zvonko Bogdan, vaučeri za 2 osobe noćenje u Vili Minić, kompleksu Ellite Palić, hotel „Turistico“ i brojne druge.
            U okviru sajma će se predstavljati celokupna turistička ponuda Vojvodine, biće održane prezentacije turističkih organizacija, privrednika, kao i najava 19. Konvencije Svetskog udruženja turističkih vodiča koja će se održati u Novom Sadu. Osim toga, posetioci sajma će doživeti Vojvodinu  na pravi način, uz degustaciju banatske kuhinje, uživaće u degustaciji vina i zvucima vojvođanskih tamburaša.
            Turistička organizacija Vojvodine početkom 2019. godine, pokrenula je aktivnu promociju Vojvodine u inostranstvu. Turistička ponuda je prezentovana na Međunarodnim sajmovima u Beču, Štutgartu, Bratislavi, Ljubljani i Istanbulu.
            Osim Međunarodnog sajma turizma u Beogradu svoju ponudu Turistička organizacija Vojvodine će predstaviti i u Budimpešti. To će biti prilika da se posetioci upoznaju sa 20 turističkih organizacija i privrednika iz Vojvodine. Takođe, biće upriličeno Vojvođansko veče u Ambasadi Republike Srbije u Budimpešti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com