Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO Portal serbianadventures.com proglasio najbolje turističke programe na Konkursu - 5 idelanih dana za odmor u Srbiji

Portal serbianadventures.com proglasio najbolje turističke programe na Konkursu - 5 idelanih dana za odmor u Srbiji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 14
  • Sledeća

            Ideja organizatora, platformi za online rezervisanje izleta i putovanja po Srbiji portala Serbia Adventure (www.serbianadventures.com), da se podstaknu turistički radnici, da kreiraju najbolje turističke programe i ponude što bogatije turističke sadržaje, sa ciljem povećanja kvalitetente ponude na tržištu, donela je sjajne predloge za odmor u Srbiji.

Rezultat Konkursa „5 idelanih dana za odmor u Srbiji“ i proglašenje pobednika održano je u petak, 22. februara 2019. godine u okviru 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu.       Ideja „Serbia Adventures“, jedinstvenog portala za online rezervaciju izleta i putovanja po Srbiji, naišla je na veliki odziv. Na Konkurs je pristiglo 50-tak programa od čega je 30-tak zadovoljilo uslove da uđu u konkurenciju. Poteškoću je predstavljala činjenica što su programi bili prilagođeni različitim turističkim grupama, tržišnim segmentima, a obuhvatali su čitav niz sadržaja. Zbog takvih okolnosti uredništvo portala je doneo odluku da se umesto prvobitno planiranih pet, nagradi 16 programa u različitim kategorijama.
            „Stazama slovenske mitologije u zagrljaju Sokobanje” naziv je turističkog programa koji je na Beogradskom sajmu turizma proglašen za najbolji i najkreativniji program odmora u Srbiji koji kombinuje wellness, aktivni turizam i mitologiju.
            II nagrada - Priznanje za najbolji program aktivnog odmora u Srbiji, kroz koji se predstavljaju multikulturalnost i prirodna baština, dodeljena je Bačkom Monoštoru za program „Aktivan odmor u Evropskom Amazonu - vodom, šumom i kaldrmom“.
            III nagrada - Priznanje za najbolji turistički program zabavnog odmora za porodice sa decom, dodeljeno je Porodičnoj avanturi u prirodi u Budimlija Resort-u, Loznica.
Ostala priznanja:
Nagrada za najbolji program idealnog odmora u Srbiji koji kombinuje wellness, prirodne lepote i tradiciju dodeljena je za - Odmor u lepotama Ovčarsko-kablarske klisure i autentična Srbija.
Nagrada za najbolji turistički program idealnog odmora u Srbiji koji kombinuje wellness i kulturu pripala je - Merkurovim stazama zdravlja Vrnjačke Banje.
Nagrada za najbolji turistički program edukativnog odmora za porodice sa decom - Rajski odmor za porodice sa decom u srcu Šumadije.
Nagrada za najbolji turistički program odmora koji uključuje radionice za pripreme tradicionalne hrane - Šumadijske kulinarske čarolije Kuće Čolovića.
Nagrada za najkreativniji turistički program odmora za zaljubljene parove - Romantična avantura na Rudniku u brvnari za dvoje.
Nagrada za najbolji turistički program aktivnog odmora - Užička adventura.
Nagrada za najbolji turistički program odmora na planinskim biciklima - Ciklo tura Putevima sokola.
Nagrada za najbolji turistički program extreem odmora u Srbiji - Fruškogorski mountainboard i druge extreme avanture.
Nagrada za najbolji turistički program odmora u Srbiji sa off road vozilima - Avantura na Fruškoj gori i Dunavu - Off road vozilima i fun boatom.
Nagrada za najbolji turistički program odmora za motocikliste - Bajkerske pustolovine po zlatiborskom okrugu.
Nagrada za najbolji program idealnog odmora u neotkrivenoj Srbiji - Aktivni odmor u termama Sisevac i resavski biseri.
Nagrada za najbolji program idealnog odmora u netaknutoj prirodi Srbije - Pešter, Uvac i Golija za vaš idealan odmor.
SPECIJALNO PRIZNANJE dodeljeno je Sunčanoj Reci za najobuhvatniju turističku ponudu odmora za tri programa: Drinska romantična avantura, Porodične avanture u Sunčanoj Reci, Adrenalin avantura u Sunčanoj Reci.
            Kao krajnji rezultat povećanja broja različitih turističkih programa odnosno ponude na trzištu Srbije, i njihovim plasmanom na tržištu biće povećan i broj turista na destinacijama u Srbiji a samim tim i prihodi od turizma.
            Uz vaučere koje izdaje Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, neki od ovih programa koštaju od 1.000 dinara.
            Svi oni koji bi želeli da svoj odmor u Srbiji provedu na nekom od ovih divnih programa besplatno, mogu glasati za svoje favorite i učestvovati u nagradnoj igri na FB stranici Serbianadventures, do 01. marta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com