Mon06172024

Poslednja izmena:12:30:30 PM

Back TURIZAM BANJE Kvalitet Merkura prepoznat u Londonu - nagrada za najbolju tradicionalnu banju

Kvalitet Merkura prepoznat u Londonu - nagrada za najbolju tradicionalnu banju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Početak 2019. godine doneo je Specijalnoj bolnici za lečenje i rehabilitaciju Merkur u Vrnjačkoj Banji, visoko svetsko priznanje. Travel and Hospitalty grupa iz Londona dodelila je Merkuru nagradu za najbolju banju koja uvažava tradicionalni banjski koncept. Best Traditional Spa of the Year, originalnan je naziv nagrade koja se dodeljuje kao priznanje za naporan rad i dostignuća u okviru turističke industrije.

Ova medijska kuća prepoznaje i nagrađuje uspešne hotele, turističke kompanije i uticajne ljude na šest kontinenata, tako da ova nagrada predstavlja svojevrsni pečat kvaliteta za dugogodišnje zadovoljstvo Merkurovih gostiju.
            U obrazloženju nagrade navedeno je da Merkur poseduje sledeće atraktivne elemente: - dobar asortiman paketa, bogate pansione koji daju odlične sadržaje i smeštaj pogodan za one koji traže duži boravak;
- odlični sadržaji kao što su fitness centar, restoran, akua centar i vrrhunski centar za rehabilitaciju;
- odlična lokacija, lako dostupna u predivnom prirodnom okruženju.
            Merkur preko sedam decenija neguje tradiciju primene balneo terapija, angažovanjem prirodnog bogatstva Vrnjačke Banje - mineralne vode, uz stalni razvoj i nadogradnju uz savremene dijagnostičke metode, visokospecijalizovan medicinski tim, relaks i spa sadržaje uz personalni pristup svakom pojedinačnom pacijentu i njegovom zdravstvenom stanju.
            Činjenica je da Evropsko tržište prepoznaje kvalitet Merkura jer je internacionalna potvrda kvaliteta  iz Londona stigla i 2017. godine. Tada je na svečanoj dodeli nagrada Socrates Comitee koja prati najveća svetska dostignuća iz različitih sfera delatnosti, Merkuru dodeljeno priznanje za najbolju regionalnu bolnicu, u kategoriji „health care and recreation“, a direktoru Merkura, dr sci med Dejanu Stanojeviću, priznanje za najboljeg menadžera.

Beljić Bojana PR,
Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju Merkur

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com