Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Novosadska premijera domaćeg filma Reži u Cineplexx Promenadi i Areni Cineplex

Novosadska premijera domaćeg filma Reži u Cineplexx Promenadi i Areni Cineplex

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Film reditelja Koste Đorđevića „Reži" premijerno će u Novom Sadu biti prikazan u četvrtak, 28. februara u 20h u Cineplexx Promenadi i u 20:30h u Areni Cineplex. Premijeri će prisustvovati glumačka i autorska ekipa filma koja će se nakon projekcije pokloniti publici u oba bioskopa.

            Saradnjom scenariste Dragana Nikolića i reditelja Koste Đorđevića nastao je film koji donosi priču o tinejdžerima i njihovom odrastanju, u savremenom surovom svetu bez jasnih pravila.
            Film prati jedan neobičan dan u životu tinejdžerke Aje, njene drugarice i drugara iz kraja koji, tumarajući kroz vrelinu avgustovskog dana, na usijanom beogradskom asfaltu traže načine da se zabave, osete živim, drugačijim i bitnim. Pravila igre sami biraju, a sistem vlastite kože jedini je sistem koji priznaju. Ajina potreba i potraga za ljubavlju, od nečeg što je izgledalo kao vesela avantura, prerasta u dramu koja će obeležiti njihove mlade živote.
            Ekipu filma predvode dve mlade glumice Kristina Jovanović i Đurđina Radić koje su publici poznate i iz sveta muzike. Kristina Jovanović, članica je bendova E play i KIKA, dok je Đurđina Radić - Djixx nekadašnja članica benda SevdahBaby. U ostalim ulogama našli su se i Mladen Sovilj, Marko Janketić, Milan Čučilović, Radoslav Rale Milenković i drugi.
            Film "Reži" naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 28. februara, a u nastavku možete pogledati najnoviji trejler za film: https://www.youtube.com/watch?v=QqvOcZ527ZY

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com