Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU PLACE2GO U ZAGREBU

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU PLACE2GO U ZAGREBU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Turistička organizacija Vojvodine imala je izuzetno zapažen nastup na 41. Međunarodnom sajmu turizma, održanom od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu, tokom kojeg je na objedinjenom štandu predstavljeno 30 turističkih organizacija i gradova, kao i više udruženja i proizvođača. Takođe, brojnim promotivnim brošurama i flajerima, posetioci su putem zanimljivih prezentacija održanih na bini i uz prenos na velikom led ekranu mogli da vide šta im je za zabeležiti od predstojećih manifestacija i posetiti tokom ove godine u Vojvodini.

            Turistička organizacija Vojvodine nastavlja sa promocijom turističkih potencijala i ostalih vrednosti pokrajine. Po završetku velikog Međunarodnog sajma turizma u Budimpešti, koji je i ove godine paralelno održavan sa Sajmom turizma u Beogradu, gde je jedna ekipa TO Vojvodine takođe nastupala i sa uspehom priredila Vojvođansko veče, promotivna aktivnost u regionu se nastavlja na prestižnom Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO, koji se u periodu od 15-17. marta, održava u zagrebačkoj Areni.
            Međunarodni sajam turizma PLACE2GO  najveći je turistički sajam u Hrvatskoj koji putniku približava sve lepote sveta turizma i putovanja, s njim deli međusobna iskustva i znanja, upoznaje ga s glavnim učesnicima industrije turizma, a izlagačima pruža priliku da na kreativan i zanimljiv način predstave sebe, svoje proizvode i usluge.
            Ovaj sajam je prvi put održan 2012. godine i do sada je na njemu nastupilo preko 500 izlagača iz 34 zemlje sveta, dok je na prošlogodišnjem nastupilo preko 200 izlagača iz 21 zemlje.
            Prvi dan sajma, petak 15.mart, predviđen je za B2B susrete, dok je u subotu i nedelju ulaz slobodan za sve zainteresovane posetioce od 10 - 19h.
            Turistička organizacija Vojvodine predstaviće objedinjenu turističku pounudu Vojvodine, a suizlagači na štandu su Turistička organizacija Subotica, Turistička organizacija Sombor, Turistička organizacija Pančevo, Turistička organizacija Stara Pazova, Turistička organizacija Bečej, Novosadski sajam, Klaster Deliblatska peščara, Privredna komora Vojvodine i Udruženje OPENS Novi Sad, omladinska prestonica Evrope.
            Prethodne godine zabeležen je porast, u odnosu na 2017.godinu, od 15,6% u broju realizovanih noćenja turista iz Hrvatske i porast od 12,5% u broju ostavrenih dolazaka, u našoj zemlji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com