Wed04242024

Poslednja izmena:09:23:49 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Turistička ponuda Novog Sada i Srbije predstavljena britanskim gledaocima SKY TV kanala

Turistička ponuda Novog Sada i Srbije predstavljena britanskim gledaocima SKY TV kanala

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Producentska kuća  „Globetrotter" svojim gledaocima pruža najbolji program posvećen putovanjima i turizmu.

            Na britanskom SKY kanalu svakog petka u razdoblju od 18. januara do kraja februara ove godine, uz reprizne termine svake subote i nedelje u istom periodu prikazano je 6 epizoda serijala pod nazivom „Serbia Old and New“. Tokom vikenda koji je iza nas, prikazana je epizoda u kojoj su gledaoci mogli da saznaju više o ponudi Novog Sada kao atraktivne „city break“ destinacije, događajima koji se održavaju tokom godine, kulturno-istorijskom nasleđu, ponudi u centru grad, da saznaju nešto o Petrovaradinskoj tvrđavi i jedinstvenim vinskim sortama obližnjih Sremskih Karlovaca, kao i jedinstevnoj ponudi salaša koji na najbolji način pružaju doživljaj vojvođanskog duha.
            Voditeljka kroz serijal Laura Dilworth zajedno sa TV ekipom obišla je celu Srbiju u organizaciji Turističke organizacije Srbije i putem ovog serijala prenela svoje nezaboravne utiske sa putovanja po našoj zemlji.
            Gledaoci SKY TV programa broje čak 1.5 miliona u Velikoj Britaniji.
            Za one koji su propustili da pogledaju, to mogu učiniti na sledećem linku  https://bit.ly/2TeYChDi videti na koji način su gosti iz Velike Britanije videli i doživeli grad Novi Sad i našu zemlju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com