Thu06202024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM Dr Dejan Stanojević reizabran za predsednika Skupštine Komore zdravstvenih ustanova

Dr Dejan Stanojević reizabran za predsednika Skupštine Komore zdravstvenih ustanova

  • PDF

            Direktor Specijalne bolnice Merkur iz Vrnjačke Banje, dr sci med Dejan Stanojević, izabran je po treći put za predsednika Skupštine Komore Zdravstvenih ustanova Srbije. Na četvrtoj sednici održanoj 19. marta 2019. god. u Klubu poslanika u Beogradu, komisija je jednoglasno donela odluku da zbog aktivnog učešća u dosadašnjem radu Komore produži mandat predsedniku dr sci med Dejanu Stanojeviću na još četiri godine. Direktor Merkura pokazao se na visini zadatka koji je funkcija u Komori zahtevala.

            Dr sci med Dejan Stanojević, lider je koji već godinama uspešno vodi svoj tim i zajedno sa njim unapređuje ponudu Merkura, stvara nove programe i ulaže u inovativne projekte, znanjem i iskustvom uspešno odgovara svim profesionalnim izazovima. Lekar i menadžer, među prvima je prepoznao filozofiju i duh savremenog zdravstvenog i welness turizma i realizovao sve ono što mnogim drugim turističkim centrima još uvek deluje kao nedostižno.
            Vizionarski ulaže u ljude i projekte, nesebično veruje u svoj tim, uspešno gradi mostove prijateljstva i razumevanja i uvek vidi ispred drugih - daleko u budućnost. A budućnost je sada već izvesna, Merkur kao regionalni i evropski centar koji se uspešno pozicionira i na mapi svetskog medicinskog turizma.
            Dr sci Dejan Stanojević je čovek sa vizijom, koji zna kuda ide moderno društvo, privreda i biznis novog doba, ali u svemu tome, pre svega ostaje čovek, koji sa osmehom, lično pozdravlja svakog gosta. Ličnim primerom pokazuje da je ono najvažnije, ujedno i moto Merkura - „zadovoljan gost“.
            Коmоrа zdrаvstvеnih ustаnоvа Srbiје је udružеnjе zdrаvstvеnih ustаnоvа оsnоvаnih оd strаnе Rеpubliке, аutоnоmnе pокrајinе ili lокаlnе sаmоuprаvе, u sкlаdu sа Urеdbоm о plаnu mrеžе zdrаvstvеnih ustаnоvа. Ove godine udruženje proslavlja jubilej od 60 godina postojanja, koji je obeležen svečanom akademijom koja je održana 19. marta nakom radnog dela sednice.

Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju “Merkur”,
Beljić Bojana, master ing. organizacionih nauka,  PR i referent marketinga

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com