Fri05242024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO JAKE ŽENE - JAKO SELO U BSC CENTRU

JAKE ŽENE - JAKO SELO U BSC CENTRU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 4
  • Sledeća

            Informativni centar za poslovnu standardizaciju i sertifikaciju - BSC Centar je u toku svog desetogodišnjeg rada u okviru obavljanja svoje delatnosti imao priliku da sarađuje sa udruženjima žena iz Vojvodine. U sastavu svakog od ovih udruženja su žene koje ne odustaju od svojih izmaštanih vizija. Zahvaljujući neiscrpnoj energiji, entuzijazmu i kreativnosti, opstaju i bore se za svoje mesto u svojim sredinama i društvu. Ceneći njihove napore i doslednost, BSC Centar kao društveno odgovorna pokrajinska organizacija pokreće projekat: JAKE ŽENE - JAKO SELO.

            - Cilj nam je da zajednički uz pomoć savremenih tehnologija, napravimo iskorak u osnaživanju udruženja kako bi svoju kreativnost i uloženu energiju mogle da valorizujU  na pravi način. U ovom projektu su žene u u fokusu, njihovi ključni problemi, dileme, ideje. Stoga smo sve zainteresovane žene, a ima ih dosta, pozvale da dođu na uvodni sastanak, u sredu, 20. marta u 10:00 h u prostorije BSC Centra (Bulevar oslobođenja 81-zgrada Dnevnika, Novi Sad), na kome će biti predstavljen projekat projekat JAKE ŽENE - JAKO SELO. Tom prilikom razgovaraćemo o veštini i znanjima potrebnim za unapređenje poslovanja, predstavićemo udruženja žena u dvojezičnom dokumentarnom filmu i izraditi dvojezičnu platformu za prezentaciju proizvoda - obavestila je direktorica BSC-a, gospođa Marija Vujaković.
             Nakon njene uvodne reči, predstavljanja projekta i njegovih beneficija, kao i načina učestvovanja u istom, biće predstavljene obuke za učesnike projekta:
“Internet marketing” - datumi održavanja obuka su 03 i 05. april u periodu od 10-14h u prostorijama BSC centra - konsultant Milena Vilotijević;
“ Moć pravih reči u predstavljanju i prodaji proizvoda i usluga“ - datumi održavanja obuka su 10. i 12. april u periodu od 10-14h u prostorijama BSC centra - konsultant Milena Vilotijević;
“Nauči da kvalitetno nastupiš na tržištu” - datumi održavanja obuka 08.  i 10. maja u periodu od 10-14h u prostorijama BSC centra - konsultant Svetlana Gašević. Svetlana će ovom prilikom prezentovati izradu video reportažnog spota.
            Nakon toga, gospođa Marija Vujaković govoriće značaju internet portala, primeni savremenih znanja i moderne tehnologije kako bi preduzetnice postale ekonomski vidljive i snažne, kako u svojim sredinama, tako i šire, te izneti ideju o donatorskom fruškuku.
Za kraj konferencije, agendom je predviđena završna reč i podela ankete svim prisutnim članicama udruženja žena.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com