Sat07202024

Poslednja izmena:09:39:46 PM

Back PRIVREDA INSTITUCIJE O primeni poslovne tehnologije treće generacije u Privrednoj komori Vojvodine

O primeni poslovne tehnologije treće generacije u Privrednoj komori Vojvodine

  • PDF

            Predavanje na temu Poslovna rešenja primenom „0bsnetwork Blockchain“ tehnologije treće generacije u koorganizaciji „Blokstrakt“ (Blokstrakt) kompanije, sa sedištem u Beču, i Privredne komore Vojvodine, održaće se u četvrtak, 28. marta 2019. godine sa početkom u 9.30 časova u Privrednoj komori Vojvodine - Novi Sad, Hajduk Veljkova 11, Master centar, službeni ulaz br. 5, treći sprat, sala broj 13.

            Pre početka događaja medijima će se obratiti predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević, osnivač „0bsnetwork Blockchain“ Srđan Kuprešanin, kao i neko od učesnika.
            Cilj događaja je da se približe koncepti Blokčejn (Blockchain) tehnologije poslovnom svetu, da se prenesu iskustva iz inostranstva, i da se, kroz interaktivnu radionicu sa menadžerima, dođe do idejnih rešenja za unapređenje procesa upotrebom blokčejn tehnologije u Srbiji.
            Programska radionica biće održana u petak, 29. marta 2019. godine, a namenjena je programerima gde će se kroz predavanje i hakaton (hackathon) doći do funkcionalnih demo rešenja. Iz iskustva organizatora, sa sličnih događaja koje su već organizovali, moguće je razviti funkcionalan prototip blokčejn aplikacije u toku jednog radnog dana.
            Ovaj susret organizuje se neposredno pred sličnu radionicu koju će „Blokstrakt“ (Blokstrakt) održati 1. i 2. aprila 2019. godine u Centru za inovacije Austrijske federalne železnice (OBB), u saradnji sa organizatorima Blockchain Summit Austria konferencije, kao zvanična blokčejn platforma Blokčejn nedelje u Beču (Vienna Blokchain Week). Partneri u Austriji su i koordinaciono telo Blokčejn Austrija, kao i odeljenje za digitalizaciju Austrijske privredne komore AustriaPRO u čijoj blokčejn laboratoriji je „0bsnetwork“  platforma već u upotrebi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com