Wed05222024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Novinari promo turom u petak otvaraju sezonu obilaska Dvorskog komleksa na Dedinju

Novinari promo turom u petak otvaraju sezonu obilaska Dvorskog komleksa na Dedinju

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Povodom 15-te, jubilarne sezone razgledanja Dvorskog kompleksa na Dedinju, Turistička organizacija Beograda i Dvorski kompleks organizuju promo turu za novinare u petak, 29. marta. Autobuski prevoz je organizovan, polazak je u 9.30 časova sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića, ispred Skupštine Grada.

            U okviru jubilarne 15. sezone razgledanja Dvorskog kompleksa na Dedinju, posetioci će od 3. aprila do 31. oktobra imati priliku da u pratnji profesionalnih turističkih vodiča obiđu dvorski park, Kraljevski dvor, Beli dvor i dvorsku crkvu Svetog Andreja Prvozvanog.
            Turistička organizacija Beograda organizovaće posete kraljevskim dvorovima svake srede, subote i nedelje, u terminima od 9.30 na srpskom (sredom, subotom i nedeljom) i 13.30 na engleskom jeziku (subotom i nedeljom), uz mogućnost organizacije grupnih poseta tokom ostalih radnih dana uz prethodnu najavu.
            Cena ulaznice je 650 dinara i uključuje organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića. Broj ljudi u grupi je ograničen na 50. Za sve informacije i rezervacije posetioci se mogu obratiti Turističkom informativnom centru, Knez Mihailova 56, telefon: 0112635622, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .  
            Škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja dvorove na Dedinju mogu posetiti u okviru grupnih poseta svakog radnog dana u terminima od 10 do 14 časova uz obaveznu najavu Kancelariji NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra na broj 011 306 4050 ili putem e-pošte: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Jedna grupa može da bude sačinjena od najmanje 15 i najviše 50 posetilaca.
Potvrdu prisustva medijske kuće koje žele da idu u promotivno razgledanje 29. marta treba da pošalju na meil: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (potrebno je poslati ime, prezime, naziv redakcije i broj telefona).

Turistička organizacija Beograda
Odnosi s javnošću
www.tob.rs

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com