Sat04132024

Poslednja izmena:12:44:10 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU TURIZMA U NIŠU

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU TURIZMA U NIŠU

  • PDF

            Turistička organizacija Vojvodine nastupiće na 20. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora koji će u periodu od 18. do 20. aprila biti održan u hali ’’Čair’’ u Nišu. Turistička organizacija Vojvodine predstaviće na samostalnom izložbenom štandu objedinjenu turističku ponudu Vojvodine. a kao suizlagači svoju ponudu prezentovaće turističke organizacije iz Novog Sada, Inđije, Novog Bečeja, Vrbasa, Zrenjanina, Bačke Palanke, Plandišta, Bača, Žablja, Subotice, Vršca, Kovina, Bele Crkve, kao i Banja Kanjiža i Novosadski sajam.

            Prošlogodišnji  sajam zabeležio je rekordan broj od preko 130 izlagača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske, Mađarske i Grčke među kojima su bile turističke agencije, turoperateri, turističke organizacije gradova i opština, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko-rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija kao i udruženja samostalnih zanatlija suvenira.
Pored aktivnog odmora kao jedne od tema sajma, akcenat će biti i na gastronomskoj i vinskoj ponudi, što se pre svega odnosi na prezentaciju i degustaciju karakteristične lokalne kuhinje izlagača.
            U pratećem programu sajma biće održane tematska konferencija „O primeni novih izmena Zakona u turizmu“, razgovor o novim modelima promocije kulturnog nasleđa, kao i prezentacija posebnih programa. Prateći program biće održan u konferencijskoj sali i na centralnoj bini u okviru sajma.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com