Wed06032020

Poslednja izmena:07:04:45 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA Konkurs SerbianAdventures.com za najlepši posao u Srbiji

Konkurs SerbianAdventures.com za najlepši posao u Srbiji

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 3
  • Sledeća

            Konkurs za najlepši posao u Srbiji otvoren je na sajtu SerbianAdventures.com i traje do 23. aprila u ponoć. Pobednik na ovom konkursu dobiće priliku da tri meseca putuje po Srbiji, imaće mesečnu platu od 1.000 evra i plaćene troškove, a njegova jedina obaveza biće da o putovanjima izveštava putem društvenih mreža.

            Ovaj jedinstveni konkurs omogućiće izabranom kandidatu da obiđe više od 200 turističkih destinacija, da uživa u pogledu sa najlepših vidikovaca u Srbiji, poseti najznačajnije istorijske lokalitete, plovi rekama, oproba se u adrenalinskim aktivnostima, banja u najpoznatijim banjama, uživa u najboljim gastronomskim specijalitetima, učestvuje u nekim od najpoznatijih manifestacija u Srbiji, upozna se sa različitim običajima, tradicijom i kulturom brojnih naroda koji žive u našoj zemlji.
            „Najlepši posao u Srbiji traje od 25. maja do 25. avgusta“, kažu u Serbian Adventures. „Pokrenuli smo ovu akciju sa željom da promovišemo turističku ponudu Srbije, konkursom kakav do sada nije objavljen kod nas. Uvereni smo da Srbija ima šta da ponudi domaćim i stranim turistima i da ta prilika nije dovoljno iskorišćena. Ovo je naš doprinos predstavljanju prirodnih, kulturnih i istorijskih lepota, a punu podršku dali su nam mnogobrojni organizatori tura po različitim krajevima naše zemlje čije se ture mogu online rezervisati preko našeg sajta.
Za prijavu na Konkurs za najlepši posao u Srbiji važno je da je osoba građanin Srbije, koji voli putovanje i druženje i ume da atraktivno i zanimljivo izveštava na svim društvenim mrežama. Prijava na konkurs moguća je isključivo online, na sajtu www.SerbianAdventures.com.

Za više detalja: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .  
Kontakt za medije: agencija Parola, E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Tel: 065/201 1144.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar