Sat03302024

Poslednja izmena:11:19:41 PM

Back REPORTAŽE NAJAVA AFTER - NASLEDNIK PEDESET NIJANSI SIVE 18. APRILA NA VELIKOM PLATNU

AFTER - NASLEDNIK PEDESET NIJANSI SIVE 18. APRILA NA VELIKOM PLATNU

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 2
  • Sledeća

            Pripremite se da doživite emotivnu eksploziju uz film ,,After”, koji sa pravom nazivaju naslednikom fenomena „Pedeset nijansi Sive“! Ladies night događaj rezervisan je za četvrtak 18. april od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada uz koktel dobrodošlice i poklone za sve dame. Premijere filma “After”, istog dana, ali u 20:30 časova, takođe uz prigodne poklone, biće održana i u bioskopu u Arena Cineplex u Novom Sadu. Karte su u prodaji!

            Ne propustite da saznate kako se savršeno sređeni život studentkinje ruši kao kula od karata, uz neizostavni koktel dobrodošlice, ukusne zalogaje kompanije ZLATIBORAC  i poklon magazine Super posteri za sve dame, kao uvertiru za sjajan provod uz film i poklone partnera. Dame će obradovati i kompanija AFRODITA koja je za pet nasrećnijih pripremila novu liniju proizvoda za negu lica, svaki posetilac dobiće vaučer sa popustom za kupovinu u prodavnicama UNITECH, dok će dve dame uživati i u njihovim kozmetičkim proizvodima. Neke od ljubitelja pisane reči, izdavačka kuća Čarobna knjiga obradovaće romanom na kojem je zasnovan film.
            Film ,,After” donosi nam romantičnu, ljubavnu i napetu priču, prepunu strasti o vrednoj studentkinji i predanoj ćerki Tesi Jang koja započinje prvu godinu fakulteta s velikim ambicijama. Takav sređeni život raspašće se kao kula od karata kada Tesa upozna tajanstvenog Hardina Skota. Njihova veza neće biti niti jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim će se suočiti, učiniće njihovu strast još snažnijom.
            Prepustite se ljubavi i neizvesnom kraju jedne ljubavne priče uz sjajne poklone koji će ovaj Ladies night u bioskopu Cineplexx Promenada učiniti nezaboravnim! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!
Trejler filma ,,After“: https://youtu.be/O-PicI-iUhk.

CINEPLEXX Panonija d.o.o.
Jelena Galetin – Žakić
Marketing and PR Manager, Novi Sad

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com