Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE Vojvodina predstavila svoju turističku ponudu na sajmu u Banjaluci

Vojvodina predstavila svoju turističku ponudu na sajmu u Banjaluci

  • PDF
  • Prethodna
  • 1 of 6
  • Sledeća

            Turistička organizacija Vojvodine je u periodu od 18. go 20. aprila nastupila na Međunarodnom sajmu turizma „Banjaluka 2019“, kao gost na štandu Turističke organizacije Republike Srpske. Posetiocima je prezentovana celokupna turistička ponuda AP Vojvodine, kao i predlog programa za obilazak najatraktivnijih destinacija. Posetioci sajma su pokazali najveću zainteresovanost za salaše i vinarije Vojvodine, kao i za kulturno nasleđe.

            Sajam je održan u centru Banjaluke, u novootvorenoj dvorani „Centar“, u organizaciji „RS Consulting and Trade“- kompanije, dok je partner grad Banjaluka.
Sajam je otvorio gradonačelnik Banjaluke, gospodin Igor Radojičić, koji je ujedno i generalni pokrovitelj ove manifestacije. Kao specijalni gost sajma, otvaranju je prisustvovao poznati mladi glumac Miloš Biković, koji se obratio prisutnima. Takođe sajam je posetio državni sekretar za turizam Ministarstva turizma, trgovine i telekomunikacija Republike Srbije, dr. Miroslav Knežević. Sajam je okupio predstavnike turističkih organizacija, agencija, kao i privrednike iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. 
            Za vreme trajanja sajma 18.04.2019. godine, održana je Konferencija o turizmu, na kojoj je bilo reči o destinacijskom i receptivnom turizmu.

Tekst i foto:
Milica Šušnjić,
TO Vojvodina

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com